Effie Awards

De Effie’s zijn wereldwijd de meest prestigieuze vakprijzen voor de marketing- en communicatiebranche. De Effie Award wordt toegekend aan marketing- en communicatiecases die bewezen effectief zijn. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt in meer dan 50 landen wereldwijd uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten het buitengewone resultaat van hun marketing- en communicatiecase kunnen bewijzen. De case moet gebaseerd zijn op een sterk strategisch inzicht dat op een aansprekende manier creatief is vertaald. Deze belangrijke marketingprijs wordt in Nederland georganiseerd door VIA en de bvA.

Op dinsdag 8 november 2022 komen meer dan 400 CMO’s, CEO’s en marketeers samen op het belangrijkste en grootste marketing- en communicatiecongres van Nederland: Marketing en Effie LIVE! (voorheen 24 Festival). Overdag luisteren ze in Theater Amsterdam naar verschillende internationale topsprekers, om vervolgens aan te schuiven bij een exclusief diner waar de meest prestigieuze vakprijzen voor de marketing- en reclamebranche worden uitgereikt: de Effie Awards.

Programma

17:00-18:00 Ontvangst en borrel
18:00-20:00 Diner
20:15-21:30 Uitreiking
22:45-00:00 Borrel


TERUGBLIK

Op 16 november 2021 zijn voor de 38e keer in Nederland de Effies uitgereikt.

33 inzendingen zijn beoordeeld door in totaal 51 juryleden; 7 vakjury’s en een hoofdjury. Zij hebben iedere case gewikt en gewogen op doel, strategie en resultaat. 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!