EFFIE AWARDS

De Effie’s zijn wereldwijd de meest prestigieuze vakprijzen voor de marketing- en communicatiebranche. De Effie Award wordt toegekend aan marketing- en communicatiecases die bewezen effectief zijn. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt in meer dan 50 landen wereldwijd uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten het buitengewone resultaat van hun marketing- en communicatiecase kunnen bewijzen. De case moet gebaseerd zijn op een sterk strategisch inzicht dat op een aansprekende manier creatief is vertaald. Deze belangrijke marketingprijs wordt in Nederland georganiseerd door VIA en de bvA.

UPDATE EFFIE AWARDS 2021
Omdat de verplichte eindtijd voor evenementen 18:00 uur is, hebben we de beslissing moeten nemen om de Effie Awards te vervroegen en in afgeslankte vorm te organiseren. De aanvangstijd is vervroegd naar 15.30 uur. Om 16.15 uur gaat de zaal open en stipt om 16:30 uur start het programma in het theater. De Effie show is om 18:00 uur afgelopen. Het volledige programma zal in de theaterzaal plaatsvinden waar stoelen zijn toegewezen per gezelschap. Meer informatie vind je hier.

TERUGBLIK

Op dinsdag 17 november was de unieke virtuele Effie uitreiking deze met prachtige Effie winnaars!

In totaal zijn 13 cases in de prijzen gevallen; zeven bronzen en drie zilveren Effies, één gouden Effie ging naar ASN Bank. In dit bijzondere jaar heeft de Effie hoofdjury (hopelijk) eenmalig de Covid Leffie in het leven geroepen; een aanmoedigingsprijs.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!