Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Algemene LedenVergadering


april 13 / 15:00 17:00

Keizersgracht 106
Amsterdam, Nederland
020 638560
Bekijk de site van Locatie

Kom naar de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van onze branchevereniging. Het moment om weer bij te praten met de 255 andere leden van onze vereniging. Tijdens de meeting kijken we terug op de activiteiten van 2022 en delen we onze plannen voor het komende jaar. Ook lopen we graag samen met jou door de begroting van 2023. Zo krijg je inzicht in waar het lidmaatschapsgeld aan wordt besteed en wat we van plan zijn om de mensen, bedrijven en onze branche verder te laten groeien. 

Het (voorlopige) programma van de bijeenkomst ziet er als volgt uit:
15:00 – 15:30 Inloop
15:30 – 17:15 Algemene Leden Vergadering
                                  1. Opening – Bestuursvoorzitter Rik Ledder 
                                  2. Terugblik 2022 – Directeur Saskia Baneke
                                  3. Vooruitkijken 2023
                                  4. Begroting 2023 – Penningmeester Dorine van Mullem 
                                  5. Goedkeuren jaarverslag 2022 en goedkeuring begroting 2023
                                  6. Aftreden en benoemen bestuursleden
17:15 – 18:30 Borrel

Naast de formele vergadering is er ook voldoende gelegenheid om met collega’s uit de branche te netwerken tijdens de aansluitende borrel. Het belooft een interessante en informatieve middag te worden, waarin we onze successen van het afgelopen jaar vieren en plannen maken voor de toekomst.

Tijdens de ALV mag ieder lid één stem uitbrengen, dus laat je stem horen! Meld je nu aan voor de Algemene Leden Vergadering via bovenstaande knop. Zien we je daar?

GEZOCHT – KASCOMMISSIE

De VIA zoekt voor 2023 een nieuw lid voor de kascommissie. De kascommissie heeft een controlerende functie. Op deze wijze zorgen we er samen voor dat de inkomsten en uitgaven transparant zijn en verantwoord gedaan worden. Lid zijn van de kascommissie kost weinig tijd en geeft een mooi inkijkje in het financieel beheer van onze VIA Nederland. Heb je vragen over de werkzaamheden voor de kascommissie? Laat het ons dan weten via info@vianederland.nl.

Aanmelden