Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Leden Vergadering

3 juni 2021 @ 10:30 12:00

De uitdagingen waar wij binnen de marketing- en communicatiebranche mee te maken hebben, zijn nooit (meer) eendimensionaal. De vraag die steeds meer centraal staat is: ‘Hoe zorg je ervoor dat je op de juiste manier inspeelt op de ontwikkelingen, kansen en uitdagingen van Creatie, Media & Tech?’

Om daar antwoord op te geven, laten we drie experts aan het woord: Rik ledder, CEO van TBWA\NEBOKO, gaat in op Creatie, Els Wijnstekers, director Client Management bij dentsu internationaal, gaat in op Media en Clemmentijn Treinen, commercial Director bij Microsoft gaat in op Tech.

Vervolgens gaan de drie experts onder leiding van Remy Gieling met elkaar in gesprek over de driehoeksverhouding, de kansen en de uitdagingen.

De sessie gaat om 10.30 uur van start en om 11.15 uur zullen we starten met de Algemene Leden Vergadering. Rond 12.00 uur zal de ALV worden afgerond.

Tijdens de ALV blikken we terug en kijken we vooruit naar wat er komen gaat. Daarnaast zullen we jullie vragen om te stemmen op de nieuwe Algemene Voorwaarden. Deze ontvang je van ons na inschrijving op de ALV. Verder presenteren we het contributiemodel 2022, evenals de begroting van 2021.

We zien je heel graag op 3 juni online!

Claim je ticket