Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Rol van Creativiteit in de Aandacht voor Video (Webinar)


september 26 / 10:00 23:59

Over het webinar

Video is een krachtig marketingmiddel, maar het is niet altijd gemakkelijk om de aandacht van je publiek vast te houden. In dit webinar leer je hoe je creativiteit kunt inzetten bij video campagnes om je publiek te blijven boeien en betrokken te houden. We delen de laatste ontwikkelingen in het videolandschap en hoe je video kunt gebruiken om je doelstellingen te halen. We nemen je mee aan de hand van inzichten, onderzoeken en cases van publisher en bureau. van theorie tot praktische invulling in het creëren van de campagnes die aandacht vast weten te houden.

Wat leer je in dit webinar?

  • Inzicht in het huidige videolandschap
  • Aandacht creëren voor jouw videocontent
  • Processen en strategieën van publisher en bureau

Sprekers:

Geert Hoogeveen – Managing Director bij Teads

Josefien Zwetsloot – Manager sales News & Domeinen bij DPG Media

Hoe grijp je aandacht met jouw videocontent? Wat kunnen we leren van de videocontenstrategie van een publisher? En hoe distribueer je videocontent over het juiste platform? Josefien Zwetsloot, Manager sales News & Domeinen bij DPG Media, vertelt je alles over de effectiviteit van creatieve video’s

Charlotte Rademaekers – Team Lead Social Advertising bij Happy Horizon

Inzet van video binnen Social Advertising. Video is ongekend populair bij de social media gebruiker. Wereldwijd wordt er dagelijks 84 minuten besteed aan het bekijken van video’s op de diverse social media kanalen. Het aanbod van video’s is eindeloos en het algoritme wordt steeds slimmer (in welke TIkTok loop zit jij?). Als marketeer de opmars van video ontkennen is geen optie meer: tijd voor een marketing strategie met social video ads! Ai, maar hoe pak je dit aan? Happy Horizon neemt je mee in inspirerende cases waar dynamische, modulaire en user generated video’s de revue passeren.