Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Just Getting Started – Pitches


september 21 / 15:00 18:00

Just Getting Started: dé community voor de nieuwe generatie bureauleiders.

Elk kwartaal organiseert Just Getting Started een bijeenkomst voor jonge bureauleiders waar elke keer een ander thema centraal staat binnen de 4 P’s: Personeel, Poen, Proces en Pitches.

Op 21 september gaan we in op: Pitches met Darre van Dijk van TBWA\NEBOKO.

Tijdens de sessie wordt ingegaan op de tips en tricks op gebied van Pitches. Na het informatieve gedeelte gaan we in discussie met elkaar over dit onderwerp. We sluiten het programma af met een borrel om nog even na te praten, ervaringen te delen en elkaar beter te leren kennen. Zo ga je met een boel nieuwe kennis en contacten weer naar huis.

Programma:

15.00 – 15.30 Inloop

15.30 – 15.40 Welkom & intro

15.40 – 16.45 Inhoudelijke sessie & discussie

16.45 – 17.00 Learnings delen

17.00 – 18.00 Borrel

Locatie: nader bekend te maken

Wat is Just Getting Started?

Sparren met gelijkgestemden die in dezelfde fase zitten én dezelfde ontwikkeling doormaken. Dat is Just Getting Started. Een community voor jonge bureaudirecteuren waarin kennis en inspiratie vrijuit wordt gedeeld over hoe je op een effectieve manier je net opgestarte bureau kunt runnen. Elk kwartaal staat een ander thema centraal met als uitgangspunt de 4 P’s: Personeel, Poen, Proces en Pitches. Tijdens de bijeenkomst worden sprekers gevraagd die bij het thema passen om het gesprek op gang te brengen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de aansluitende informele borrel.

Aanmelden

Just Getting Started is een community voor jonge bureauleiders. Ben jij nog niet lid van de community maar wel een jonge creatief bureau ondernemer/leider die graag kennis wil delen en opdoen? Vul dan het formulier in op de VIA-site. Eerst een keer komen ervaren? Als niet VIA lid mag je de eerste keer kosteloos deelnemen om te ervaren of het bij je past, de tweede keer vragen we een kleine bijdrage van 99,- euro (ex.btw & toeslagen) en de derde keer verwachten we dat je lid bent van VIA.

No-show fee

Wij hanteren een no-show fee* van € 99,-. We willen je daarom vragen wanneer je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, je af te melden.

*Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar info@vianederland.nl. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement.

Als je dit evenement bezoekt ga je akkoord met onze Gedragscode Events.