Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Just getting Started

november 25 @ 16:00 18:00

Just Getting Started gaat weer van start! Met dit initiatief, opgezet door VIA-leden Danijel Dercksen van Qontent Matters en Lars Reimink van Lijm Amsterdam, brengen we jonge bureaudirecteuren vier keer per jaar bij elkaar. Het doel: ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren.

Just Getting Started is bedoeld voor de nieuwe generatie bureaudirecteuren. Ieder kwartaal is er een andere thema waarbij steeds dezelfde 4 P’s het uitgangspunt zijn: Pitches, Productie, Personeel en Poen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de informele borrel, welke wordt aangevuld door sprekers die bij het thema passen en de discussie op gang brengen. Ons doel is om jonge bureaudirecteuren kennis en ervaring uit te laten wisselen.

Alleen op invite
Just Getting Started is een gesloten community voor jonge bureaudirecteuren. Nieuwe leden kunnen enkel door andere leden aangedragen worden. Zou jij graag willen deelnemen? Stuur dan een mail naar info@vianederland.nl met als onderwerp JGS – aanmelden en geef een korte motivatie. Let op voor Just Getting Started is het niet verplicht om lid te zijn van VIA.