Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Just Getting Started – Poen


november 24 / 15:30 19:00

Entrepotdok 57A
Amsterdam, 1018AD Nederland

Met dit initiatief, opgezet door VIA-leden Danijel Dercksen van qontent matters en Lars Reimink van Lijm Amsterdam, brengen we jonge bureauleiders vier keer per jaar bij elkaar. Het doel: ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Just Getting Started is bedoeld voor de nieuwe generatie bureauleiders. Ieder kwartaal is er een andere thema waarbij steeds dezelfde 4 P’s het uitgangspunt zijn: Pitches, Productie, Personeel en Poen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de informele borrel, welke wordt aangevuld door sprekers die bij het thema passen en de discussie op gang brengen.

OVER DIT EVENEMENT

Op 24 november gaan we in op een aandachtspunt wat onmisbaar is als je wilt groeien. Talmon Kochheim, oud VEA-directeur en ervaren reclameman, vertelt ons alles over: Poen. Over rendement, inkomstenbronnen, uurtarieven en inflatie. Hij spreekt over de VIA Benchmark én hoe je daar als kleiner bureau op kunt acteren. 

Denk hierbij aan BBI (bruto bureau-inkomen) gebaseerd op onze branche en welke afspraken je moet maken. We gaan hierover in gesprek met een panel bestaande uit Just Getting Starters. Aansluitend natuurlijk weer een gezellige borrel!

PROGRAMMA

15.30 – 16.00 Inloop

16.00 – 16.30 Rendement & Inkomstenbronnen

We bespreken de 2 gouden regels om je omzet te verhogen. En onderzoeken het verschil in soorten bureaus. Waar zitten de grootste kosten en wat is de norm? Met welke kosten hollen we onze organisaties uit?

& Panel gesprek

16.30 – 17. 15 Uurtarieven & Inflatie 

We bespreken onder andere de financiële kant van het pitchtraject en wat je als freelancer mag kosten. Hoe ga je om met tarieven en indexatie? Over inflatie, rendement, salarissen en nog veel meer!

& Panel gesprek

17.15 – 19.00 Borrel 

Locatie: Green Food Lab

Entrepotdok 57A

1018AD Amsterdam

16.00 – 17.15 inhoudelijk deel met Q&A

17.15 – 19.00 borrel

ALLEEN OP INVITE

Just Getting Started is een community voor jonge bureauleiders. Nieuwe leden kunnen enkel door andere leden aangedragen worden. Ben jij een jonge bureau ondernemer/leider en zou je graag willen deelnemen? Stuur dan een mail naar felicia@vianederland.nl met als onderwerp JGS – aanmelden en geef een korte motivatie en link naar de website van je bedrijf. Voor Just Getting Started is het niet verplicht om lid te zijn van VIA.

Tickets

VIA hanteert een no-show fee* van € 50,-. We willen je daarom vragen wanneer je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, je af te melden en iemand blij te maken die op de wachtlijst staat. *Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar info@vianederland.nl. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement. Een collega sturen in jouw plaats kan natuurlijk altijd.