Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Just Getting Started


februari 9 / 15:00 19:00

Asterweg 20 C2
Amsterdam, 1031 HN

Just Getting Started: dé community voor de nieuwe generatie bureauleiders.

OVER DIT EVENEMENT

Met dit initiatief, opgezet door VIA-leden Danijel Dercksen van qontent matters en Lars Reimink van Lijm Amsterdam, brengen we jonge bureauleiders vier keer per jaar bij elkaar. Het doel: ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Just Getting Started is bedoeld voor de nieuwe generatie bureauleiders. Ieder kwartaal is er een andere thema waarbij steeds dezelfde 4 P’s het uitgangspunt zijn: Pitches, Productie, Personeel en Poen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de informele borrel, welke wordt aangevuld door sprekers die bij het thema passen en de discussie op gang brengen.

PROGRAMMA

Op 9 februari gaan we met Just Getting Started in op een aandachtspunt wat onmisbaar is als je wilt groeien: Proces.

Hoe zorg je ervoor dat je die eerste opdracht uitbouwt tot een lange termijn relatie met je klant? Dat doe je natuurlijk door het allerbeste werk te maken. Maar voor een duurzame samenwerking is het van belang om vanaf de start te werken aan een strategisch partnership met je klant. Een goed doordacht proces kan je daar enorm bij helpen: Zijn de doelstellingen helder? Wanneer is het project een succes? Wat is de rolverdeling en welke stakeholders zijn betrokken?

In ons vak wordt het ‘proces’ nog wel eens over het hoofd gezien, omdat we onze tijd liever besteden aan het maken van goed werk. Terwijl een goed proces essentieel is voor een lange termijn samenwerking met klanten, die uiteindelijk resulteert in beter werk én in de groei van je bedrijf.

Op 9 februari verwelkomen wij heel graag Katja Bauer van Glue. Zij zal deze sessie verzorgen. Katja zorgt vanuit Glue voor een betere samenwerking tussen adverteerders en bureaus en is werkzaam geweest in account/operationele director functies binnen verschillende bureaus maar ook aan klantzijde. Dus ze weet de kneepjes van het vak als geen ander. Deze keer gaan we naast een informatief gedeelte in break-out teams aan de slag. Zo ga je met een goodiebag vol learnings weer naar huis.

Programma:

15.00 – 15.30 Inloop

15.30 – 16.15 Presentatie + vragen

16.15 – 16.45 Break outs in groepen

16.45 – 17.00 Learnings delen

17.00 – 19.00 Borrel

ALLEEN OP INVITE

Just Getting Started is een community voor jonge bureauleiders. Nieuwe leden kunnen enkel door andere leden aangedragen worden. Ben jij een jonge bureau ondernemer/leider en zou je graag willen deelnemen? Stuur dan een mail naar janneke@vianederland.nl met als onderwerp JGS – aanmelden en geef een korte motivatie en link naar de website van je bedrijf. Voor Just Getting Started is het niet verplicht om lid te zijn van VIA.