Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Just getting Started

25 maart 2021 @ 16:00 18:15

hoe ga je om met de de P van “Personeel’?

Just Getting Started gaat weer van start! Met dit initiatief, opgezet door VIA-leden Danijel Dercksen van Qontent Matters en Lars Reimink van Lijm Amsterdam, brengen we jonge bureaudirecteuren vier keer per jaar bij elkaar. Het doel: ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren.

Just Getting Started is bedoeld voor de nieuwe generatie bureaudirecteuren. Ieder kwartaal is er een andere thema waarbij steeds dezelfde 4 P’s het uitgangspunt zijn: Pitches, Productie, Personeel en Poen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de informele borrel, welke wordt aangevuld door sprekers die bij het thema passen en de discussie op gang brengen. Ons doel is om jonge bureaudirecteuren kennis en ervaring uit te laten wisselen.

Inhoudelijk programma
Op 25 maart gaan we in op het eerste thema Personeel, een thema dat door de huidige pandemie relevanter is dan ooit. Thuiswerken wordt steeds meer de nieuwe norm, maar hoe richt je dit nu goed in? Hoe zorg je dat het operationeel goed door blijft lopen en welke middelen stel je beschikbaar? Erjon Tuenter, MD Blauwgras en Partner van ACE, vertelt hoe zij dat doen.

En misschien wel net zo belangrijk: hoe zorg je ervoor dat je via de huidige digitale afstand de cultuur van je organisatie behoudt én bewaakt? Hoe laat je mensen doorgroeien en ontwikkelen binnen je organisatie? Maartje Weijers, oud Culture manager van bij Boomerang Agency, deelt met jou in het eerste uur haar tips.

Programma:

16.00 aanvang

16.05 start eerste spreker

16.25 Q&A

16.35 start tweede spreker

15.55 Q&A

17.05 start borrel

17.20 wissel room

17.35 wissel room

17.50 wissel room

18.05 wrap up

18.15 einde

Alleen op invite
Just Getting Started is een gesloten community voor jonge bureaudirecteuren. Nieuwe leden kunnen enkel door andere leden aangedragen worden. Zou jij graag willen deelnemen? Stuur dan een mail naar info@vianederland.nl met als onderwerp JGS – aanmelden en geef een korte motivatie. Let op voor Just Getting Started is het niet verplicht om lid te zijn van VIA.