Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Koffiedik Kijken 2023


12 januari 2023 / 15:30 20:00

Mauritskade 63
Amsterdam, 1092 AD Nederland

Koffiedik Kijken is dé nieuwjaarsbijeenkomst van de media, marketing- en communicatiebranche. Koffiedik Kijken gaat over de toekomst voorspellen: wat staat de branche in 2023 te wachten? Wat zijn belangrijke trends en bewegingen? Hoe verbeteren wij de kwaliteit van het vak? Wat kunnen wij leren door beter samen te werken? En wat is eigenlijk het geheim van een goede samenwerking?

Afgelopen editie gaven Patritia Pahladsingh, Titus van Dijk, Frank Volmer en Ruben Scheurs hun voorspelling voor 2022. Wie van hen zat had het bij het juiste eind en wint dit jaar het Gouden Koffiekopje voor beste voorspelling? Verder maakt Adformatie de ‘Person of the Year’ bekend. Dé persoon, die het afgelopen jaar het verschil maakte in het vak.  

Marcel van Roosmalen draagt dit jaar een speciale live column voor. De verslaggever, columnist, podcastmaker, professioneel mopperaar en mediagoeroe zal op onverbloemde wijze uit de doeken doen wat ons het komende jaar te wachten staat. Naast Van Roosmalen doen vier vakgenoten hun voorspelling voor het komende jaar. Wie dat zijn, maken we in de aankomende weken bekend. 

Voorspellers 2023
– Kristel Vanderlinden
– Gijs de Bruijn

Check de website van Koffiedik Kijken voor meer informatie over de voorspellers.

Inloop 15.30, start programma 16.00 uur.

Tickets