Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koffiedik Kijken 2024

Gouden Koffiekopje tijdens Koffiedik Kijken


januari 11 / 15:00 20:00

Mauritskade 63
Amsterdam, 1092 AD Nederland

Maak je klaar voor dé nieuwjaarsbijeenkomst van de media, marketing- en communicatiebranche. Op donderdag 11 januari 2024 gaan we weer Koffiedik Kijken in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

Diverse voorspellers nemen een kijkje in de glazen bol: wat brengt 2024 voor bureaus, exploitanten, adverteerders, goeroes, BN’ers, columnisten en politici? Wie gaat het maken in het nieuwe jaar en wie valt er af? Welke producten zien we niet meer terug? Op welke media zijn we nu echt uitgekeken en wat breekt juist door? Waar moeten bureaus en adverteerders op inzetten in 2024? Staat ons een nieuw crisisjaar te wachten of gloort er licht aan de horizon?

Voorspellers 2024

De voorspellers van Koffiedik Kijken 2024

Tijdens deze editie van Koffiedik Kijken worden we meegenomen in de voorspellingen van Johan van der Zanden (Albert Heijn), Charelle Akihary (NPO), Dean Cooman (Boomerang FT) en Mieke de Ketelaere (Vlerick Business School). De presentatie ligt dit jaar weer in handen van Adformatie-hoofdredacteur Susanne van Nierop. Meer weten over de sprekers? Lees verder

De voorspellers van de vorige editie van Koffiedik Kijken

Gouden Koffiekopje

Zonder terugblik, geen vooruitblik. Welke voorspellingen van het afgelopen jaar zijn daadwerkelijk uitgekomen en worden bekroond met het felbegeerde Gouden Koffiekopje? Lees hier de voorspellingen terug van Kristel Vanderlinden, Janneke Niessen, Gijs de Bruijn, Danny Membre & René Watzema.

Tickets