Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Legend Diner

Invite only: Een exclusief diner voor bureaudirecteuren en leiders uit het marketingvakgebied


april 13 / 18:30 22:30

Keizersgracht 106
Amsterdam, Nederland
020 638560
Bekijk de site van Locatie

Op donderdag 13 april 2023 vindt voor de zestiende keer het Legend Diner plaats. Een bijzondere avond die volledig in het teken staat van de mensen die in het verleden, heden en in de toekomst een belangrijke bijdrage hebben geleverd en leveren aan de ontwikkeling van het marketingvakgebied.

Het Legend Diner

Het Legend Diner is een exclusief diner voor genodigden bureaudirecteuren en leiders uit het marketingvakgebied. Het is 2006 als branchevereniging VEA voor de eerste keer het Legend Diner organiseert en de Legend-prijs uitreikt aan Giep Franzen. Het is het startsein voor een jaarlijks terugkerende traditie waarbij mensen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van het vak in de spotlight worden gezet. Een traditie die nu door VIA, in een nieuwe vorm, wordt voortgezet.

Als voormalig VEA event was het Legend diner logischerwijs ter ere van en voor de creatieve bureaus. Aan VIA de taak om deze doelgroep uit te breiden en ons te richten op een breder vakgebied (Creatie, Media, Tech én Data). Naast de uitreiking van de Legend Award, reiken we dit jaar ook twee nieuwe categorieën uit: de ‘Most Valuable Player’ (MVP) en de ‘Rookie of the Year Award’.

Lees meer >>