Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Media Trend Event


maart 30 / 15:00 18:00

Javakade 766
Amsterdam, 1019 SH Nederland
Bekijk de site van Locatie


Meer weten over het Nationaal Media Onderzoek, podcastontwikkelingen, trends binnen CTV of de oplossingen rondom cookieless adverteren? Op 30 maart bespreken 3 toonaangevende sprekers de belangrijkste media trends binnen hun vakgebied. Na de inhoudelijke sessies is een netwerkborrel om samen met vakgenoten de trends nader te bespreken. 

Deze eerste editie van het Media Trend Event is een event waarbij VIA-taskforces Programmatic, Digital Audio, Video en (Digital-)Out-of-Home hun krachten bundelen en ingaan op de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Welke kansen en uitdagingen zijn er? En over welke onderwerpen moeten we meer willen weten?

Sprekers

  • Joep van der Laan, Contentmarketing- & podcast-specialist bij Mindshare

Joep (37) is contentmarketing-adviseur en podcastspecialist. Ook is hij maker van Een Podcastjournaal en is hij jurylid van de Dutch Podcast Awards. Joep werkt inmiddels 10 jaar bij mediabureau Mindshare, waar hij klanten adviseert over wat en hoe te communiceren, en hoe dat zo effectief mogelijk kan worden verspreid en onderzocht. Zijn specialisatie is uiteraard podcasting en alles wat daarmee te maken heeft.

  • Sarah Lewis, Global Director CTV bij ShowHeroes

Met 12 jaar ervaring in de media-industrie en een diepgewortelde kennis van de CTV-ruimte, is Sarah Lewis een leider op het gebied van CTV. Lewis bekleedde sleutelposities bij BBC Worldwide, AOL en SpotX en leidt nu alle CTV-oplossingen bij ShowHeroes in haar rol als Global Director CTV.

  • Mario Bersem, Sector econoom Technologie Media en Telecom bij ABN AMRO

Mario Bersem is sectoreconoom bij ABN AMRO en richt zich op de sector Tecnologie, Media & Telecom. Hij doet onderzoek naar sectortrends en ontwikkelingen, innovaties en regelgeving; hier publiceert hij met regelmaat over. Mario is onderzoeker in hart en nieren; hij werkte jaren als universitair docent aan universiteiten in Duitsland, Denemarken en Nederland. Mario studeerde af aan het prestigieuze Tinbergen Instituut en promoveerde in 2012 op een proefschrift over haperende kapitaalmarkten.

Let op: Voor dit event is er voor VIA-leden een beperkt aantal gratis kaarten (1-3) per bedrijf, afhankelijk van de contributiecategorie. Wanneer er meer tickets besteld zijn, sturen we een mail en zetten we de andere aanmeldingen op een wachtlijst.

No-show fee

Wij hanteren een no-show fee* van € 50,-. We willen je daarom vragen wanneer je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, je af te melden.

*Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar info@vianederland.nl. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement.

Als je dit evenement bezoekt ga je akkoord met onze Gedragscode Events.