Laden Evenementen

« Alle Evenementen

PHNX FST 2021

8 juli 2021 @ 10:00 10 juli 2021 @ 14:00

Van donderdag 8 juli tot en met zaterdag 10 juli vindt er voor het eerst sinds lange tijd weer een reclamefestival in Nederland plaats: PHNX FST. Aangezien VIA een van de ondersteuners van dit initiatief is, willen we dit evenement graag onder de aandacht brengen.

Tijdens PHNX FST – georganiseerd op een camping in Zeewolde – kunnen vakgenoten elkaar drie dagen lang eindelijk weer op een veilige manier ontmoeten en diverse inhoudelijke workshops en netwerkevenementen bijwonen.

Belangrijkste doelstelling van het festival is om collega’s en vakgenoten weer in levende lijve te ontmoeten. PHNX FST is een hybride festival dat zowel offline als online zal plaatsvinden. Het nationale programmaonderdeel zal fysiek op de camping in Zeewolde zijn, terwijl het internationale gedeelte online zal plaatsvinden.

Het reclamefestival wordt letterlijk een bubbel, want alle aanwezigen van PHNX FST zullen voor aankomst een coronatest moeten doen. Alleen mensen met een negatief testresultaat worden toegelaten tot het evenement. Naast de toegangstest en het feit dat de meeste activiteiten in de open lucht plaatsvinden, zullen op het festivalterrein zelf de vereiste maatregelen zijn getroffen. De doelstelling is dat door bovenstaande maatregelen de festivalbubbel ook een veilige bubbel wordt ….

Samenwerking en partners

Bij het PHNX FST in Zeewolde zijn – naast VIA – verschillende andere vak- en brancheorganisaties betrokken, zoals van de Embassy of Dutch Creativity, DuPho, Dutch Digital Design, IAA Dutch Chapter, Jonge Honden, MWG, RA*W, VIA en YIM. 

Inschrijven en aanmelden

Voor het meerdaagse festival zijn verschillende pakketten beschikbaar. Zo zijn er diverse comfortabele tenten te huur, maar is het ook mogelijk om zelf een tent of een camper te regelen en daarmee naar de camping in Zeewolde te komen. Meer informatie is te vinden op de website: https://phnx-fst.com/