Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Search Marketing Thursday – Data-activatie en -verrijking, wat kun je ermee?

september 23 @ 15:00 - 16:00

Het verzamelen van data is gemakkelijk. Het activeren van data is daarentegen een stuk moeilijker. Zo blijkt ook dat het overgrote deel van de adverteerders onvoldoende gebruik maakt van de databronnen die zij bezitten. Zonde, want door dataverrijking en data-activatie kan er winst gemaakt worden.

Tijdens deze SMT gaan we in op hoe jij als marketeer van de toekomst een echte data-artiest kunt worden. Op het digitale VIA-podium zullen de volgende sprekers voor je klaarstaan:

Hedwich de Groot, Audience & Measurement Specialist, Google

Sparkling your data approach with AMA! Collect, analyze en Activate. De drie stappen die je zouden kunnen helpen om slimmer digitale marketing te doen, maar hoe dan? En wat houdt het in? Graag deel ik hoe ik ertegenaan kijk met behulp van use cases en praktische tips! Let’s roll.

Lize Braspenning, Lead Producthero Labs, en Martijn Beumer, founder Producthero

Unlock your Shopping Superpowers! 🚀 In een tijd waar controle verdwijnt, is data je nieuwe superpower! Wij laten zien hoe je data kunt activeren om jouw Shopping Ads een boost te geven.

Erik van der Linden, Teamlead SEA, Happy Idiots

Conversieverrijking voor betere campagneprestaties en signalen. Conversiedata is essentieel voor prestaties en signalen in Google en Microsoft campagnes. Hoe kunnen campagnes nog beter worden gevoed door conversies, prestaties en kwaliteit worden verbeterd? Wij nemen je mee in de verschillende mogelijkheden van conversieverijking én we gaan verder dat een simpele conversiemeting op een bedankpagina.

De webinar zal om 15.00 uur van start gaan en rond 16.00 uur afgerond worden.

Gegevens

Datum:
september 23
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Categorie:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-search-marketing-thursday-167282988923