Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Search Marketing Thursday

 

Werkzaam in de e-commerce? Dan is het geen optie om bij je oude vertrouwde campagnes te blijven. In dit competitieve landschap is het verkennen van nieuwe mogelijkheden cruciaal om je online concurrentiepositie te verbeteren en verstevigen.

De Search Marketing Thursday van 22 september staat daarom in het teken van Performance Max. De ontwikkelingen rondom dit nieuwste campagnetype van Google Ads volgen zich snel op, dus wij lichten we de nieuwste mogelijkheden van Performance Max graag aan jullie toe. Dit doen wij aan de hand van twee sprekers.

Google geeft inzicht in hoe je het maximale haalt uit een Performance Max-campagne gericht op het genereren van Leads. Vanuit Blauwe Monsters spreekt Reinier van Duijne (SEA Teamleader). Hij zal zich focussen op Performance Max-campagnes voor e-commerce.

Na deze twee sessies volgt een paneldiscussie. Hierin kan iedereen op een interactieve manier zijn mening geven op basis van een aantal stellingen omtrent het thema van deze SMT. Vervolgens delen de panelleden hun visie op deze stellingen.

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen omtrent e-commerce? Zorg dan dat je erbij bent. Online marketingbureau Blauwe Monsters ontvangt jullie graag in hun nieuwe kantoor op de Jan van Krimpenweg 9 in Haarlem. Na de paneldiscussie staat rond 16:45 de borrel klaar!

Programma:

15:00 Inloop

15:15 Performance Max gericht op leadgeneratie

15:45 Performance Max gericht op e-commerce

16:15 Paneldiscussie

16:45 Start borrel