Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Students only: Future Bosses Lunch

24 september 2021 @ 12:00 13:00

Droom je van een carrière in de communicatie industrie of reclame en ben je nu nog aan het studeren? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Hoe cool als je eens met de met Jord Wessels de Commercial Director van DEPT, Eric Kip de managing director van Exterion Media of Rik Ledder, CEO TBWA\NEBOKO mag lunchen bij hun op kantoor?

  • DEPT is een digital agency voor creativiteit, technologie en data. Ze helpen klanten (o.a. bol.com, Eneco, Bugaboo, ABN Amro, Univé verzekeringen en De Nederlandse Loterijen) met het bouwen en versnellen van hun digitale business door leidende digitale producten, diensten en campagnes te ontwikkelen. Grijp je kans en schuif aan bij Jord Wessels. Kies voor het FBL ticket – DEPT.
  • Exterion Media is dé buitenreclame-exploitant oftewel (Digital) Out-of-Home beheerder. Je kent het wel: reclame in bushokjes, winkelcentra, tankstations en panels langs drukke wegen. Nieuwsgierig geworden? Grijp je kans en schuif aan bij Eric Kip.
  • TBWA is een internationaal reclame bureau en in Nederland momenteel bekend van ‘De Unlimiteds’ (T-mobile) campagne. Grijp je kans en schuif aan bij Rik Ledder. Kies voor het FBL ticket – TBWA.

Tijdens de Future Bosses Lunch gaan jullie in gesprek aan de hand van stellingen over het vakgebied onder het genot van een lekkere lunch (en deze hoef je niet zelf mee te nemen!!). Er is natuurlijk ook ruimte om je eigen vragen te stellen zodat je een kijkje krijgt in elkaars wereld. Er zijn 5 plekken beschikbaar per bedrijf. Als het vol is kun je je aanmelden op de wachtlijst. Let op: mocht je toch niet kunnen meld je dan minimaal één week van te voren af. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met jouw plek!

De lunches starten om 12.00 uur en rond 14.00 ronden wordt het gesprek afgerond.

Let op: Omdat we iedereen een kans willen geven kun je je maar één keer opgeven .

TICKETS