Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Students only: Future Bosses Lunch

november 26 @ 12:00 14:00

Hoe cool als je eens met de met de Managing Director TBWA\NEBOKO internationaal – Geoff Coyle of met Managing Director Henk Boersen van Glasnost mag lunchen bij hun op kantoor?

  • TBWA is een internationaal reclame bureau en in Nederland momenteel bekend van ‘De Unlimiteds’ (T-Mobile) campagne. Grijp je kans en schuif aan bij Geoff Coyle. Kies voor het FBL ticket – TBWA. Bij deze lunch is de voertaal engels.

ENG:

How cool if you could have lunch with the Managing Director TBWA\NEBOKO international – Geoff Coyle at his office?

TBWA is an international advertising agency and is currently known in the Netherlands for ‘The Unlimiteds’ (T-Mobile) campaign. Grab your chance and join Geoff Coyle. Choose the FBL ticket – TBWA. The language during this lunch is english.

Location: TBWA , Generaal Vetterstraat 82, 1059BW Amsterdam

 

  • Glasnost is een PR/Storytelling bureau en onderdeel van ACE. Ze geloven in de kracht van openheid om mensen, merken en maatschappij te verbinden. Ze maken creatieve campagnes met pr-kracht. Ze maken verhalen sterk en bereiken de consument van gen X tot Z. Ze werken voor klanten als: Vodafone, de Vegetarische Slager, AXE en Too Good To Go. Dat beloofd een fantastische lunch te worden! Kies voor het FBL ticket – Glasnost

 

Locatie: Glasnost, Valschermkade 37C, 1059 CD Amsterdam

Tijdens de Future Bosses Lunch gaan jullie in gesprek aan de hand van stellingen over het vakgebied onder het genot van een lekkere lunch (en deze hoef je niet zelf mee te nemen!!). Er is natuurlijk ook ruimte om je eigen vragen te stellen zodat je een kijkje krijgt in elkaars wereld. De lunches starten om 12.00 uur en rond 14.00 ronden wordt het gesprek afgerond.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per bedrijf. Als je je inschrijft houden we een exclusief plekje voor je bezet dus zeg niet last minute af.

VIA hanteert een no-show fee* van € 15,-. We willen je daarom vragen wanneer je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, je af te melden en iemand blij te maken die op de wachtlijst staat.

*Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar info@vianederland.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement. Een studiegenoot sturen in jouw plaats kan natuurlijk altijd.