Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VIA – Active Bystander Training

oktober 4 @ 11:00 - 12:30

Leer hoe je anti-sociaal gedrag op de werkvloer kunt bestrijden tijdens dit Webinar.

Stel je bent getuige van ongewenst gedrag. Denk aan pesten, (seksuele) intimidatie, beledigen, kleineren, discrimineren. Weet jij wat je dan moet doen? Het is immers best moeilijk er iets van te zeggen. Ongewenst gedrag leidt tot een sociaal onveilige werkomgeving. Hoe kun je voorkomen dat je verlamt, wegkijkt, je machteloos voelt? Wat kun je doen, wanneer niks doen geen optie is? Hoe bestrijd je ongewenst gedrag? Word een actieve omstander met deze korte training van anderhalf uur!

In het kader van VIA voor Veilig Werkklimaat nodigen we je graag uit om op 4 oktober deel te nemen aan de Active Bystander training. Met deze training willen we onze branche sterken in het bestrijden van ongewenst gedrag. Niet alleen als melder en werkgever iets doen om bij te dragen aan een fijne werkomgeving. Ook als bystander/aanschouwer kan je hieraan bijdragen. Door samen te werken hopen we gezamenlijk een veilige en ondersteunende werkomgeving te creëren.

Naast deze training organiseren we op 8 september een webinar met extern vertrouwenspersoon Gerda Arends-Ruitenberg en Evita Lammes van Studio Samen. Tijdens dit webinar kun je anoniem vragen stellen.

Gegevens

Datum:
oktober 4
Tijd:
11:00 - 12:30
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-via-active-bystander-training-402373940287

Locatie

Online