Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VIA Benchmark-onderzoek Arbeidsvoorwaarden


december 15 / 15:00 18:00

Stationsweg 91
Breukelen, 3621 LK Nederland

De presentatie van de VIA Benchmark-onderzoek Arbeidsvoorwaarden geeft inzicht hoe jouw arbeidsvoorwaarden zich verhouden tot de markt en waar ruimte zit voor verbetering. Op 15 december komen we in Hotel Breukelen in besloten setting samen en worden de uitkomsten van het onderzoek gepresenteerd middels een paneldiscussie.

VIA Benchmark-onderzoek Arbeidsvoorwaarden

Heb jij meegedaan aan het VIA Benchmarkonderzoek Arbeidsvoorwaarden? Dan kun je op 15 december jouw arbeidsvoorwaardenpakket vergelijken met die van andere bureaus. In Hotel Breukelen kom je tussen 15u – 18u tot waardevolle inzichten. Inzichten zoals de verwachtte inflatiecorrectie op salarissen in de branche als ook de secundaire arbeidsvoorwaarden en de salarissen per functie.

Het 3-koppige panel zal onder leiding van een moderator de meest opvallende en belangrijke uitkomsten bespreken. Na afloop is er een borrel om samen met vakgenoten er verder over te praten. Zien we je daar? Meld je dan nu aan! Let op: dit is een besloten evenement en alleen toegankelijk voor deelnemers van het onderzoek. Er is slechts plek voor 70 personen dus wees er snel bij.

Programma

15:00 inloop
15:15 start – paneldiscussie 
17:00 borrel
18:00 einde

Onafhankelijk Onderzoek

Het onderzoek is uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Research 2Evolve en garandeert de anonimiteit van de verstrekte gegevens. De rapportage van de resultaten gebeurt alleen op geaggregeerd niveau en is daarmee geheel SOX-proof. De inhoud van het rapport is vertrouwelijk en dient niet verder te worden gedeeld.

Tickets