Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VIA Masterclass – Aandachtsmarketing

17 maart 2021 @ 10:00 11:15

Van Share of Voice naar Return on Attention

Iedere minuut wordt er vierhonderd uur aan content geüpload en krijgen we naar schatting zo’n tienduizend commerciële boodschappen per uur voorgeschoteld. Door uitpuilende mailboxen, ontplofte WhatsApp-groepen en een overdaad aan reclame is onze aandacht kostbaarder dan ooit. Hoe zorg je dat jouw boodschap nog opvalt? In deze masterclass leer je op basis van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk hoe je wél aandacht voor jouw boodschap krijgt.

Op woensdag 17 maart onderbouwt Klaas Weima (Energize + CMOtalk) in zijn masterclass Aandachtsmarketing waarom aandacht superschaars is en toont aan hoe je met de zes bewezen aandachtstrekkers aandacht kunt verdienen én vasthouden. Daarnaast introduceert hij het Earned Attention Canvas, een handige tool die je kan helpen bij het aanbrengen van meer scherpte in je marketing- en merkstrategie.

De masterclass start op 17 maart om 10.00 uur en wordt rond 11.15 afgerond. In de laatste twintig minuten is er tijd voor een Q&A om al je vragen aan Klaas te kunnen stellen.

Er zijn twee verschillende leden tickets beschikbaar.

Het aantal plaatsen voor de masterclass is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent.

Gegevens

Datum:
maart 17
Tijd:
10:00 – 11:15
Evenement Categorie: