Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VIA x Teads – Hoe ontwikkelen we samen een duurzamer medialandschap?

mei 24 @ 11:00 - 12:00

Meer dan ooit worden we gevraagd de krachten te bundelen om met elkaar tot een duurzamer ecosysteem te komen. Maar hoe doen we dat en wat zijn de uitdagingen waar elke adverteerder, exploitant, uitgever, bureau of ad-tech partij mee te maken heeft? Op dinsdag 24 mei gaan we hier dieper op in samen met Teads en een  panel van experts uit de branche.

 

Justin Taylor, Managing Director Teads UK zal het live webinar aftrappen met een presentatie over Responsible Media. Vervolgens gaan we onder leiding van Angela Tropper, Head of Sales bij Teads en het panel in op vragen en uitdagingen waar de industrie mee te maken heeft zoals: Hoe gaan we om met brand safety? Hoe financieren en bewaken we kwaliteitsjournalistiek en verbinden we merken en consumenten op een respectvolle manier met elkaar? Wat kunnen we doen tegen misinformatie en hoe verlagen we onze CO2-uitstoot? En met welke concrete aanbevelingen zorgen we ervoor dat we ons blijven inzetten voor een betere wereld, zowel vandaag als morgen? Het panel maken we in de aankomende weken bekend, dus houd de socials van VIA in de gaten! De sessie start op 24 mei om 11 uur live vanaf het kantoor van Teads in Amsterdam en zal rond 12 uur worden afgerond.

Let op: deelnemen aan deze online sessie kan alleen op basis van inschrijving. Dit evenement is gratis voor de hele marketing en communicatiebranche!