Juryleden gezocht!

Om de opzet en samenstelling van de jury meer in lijn te brengen met die van andere vakprijzen in onze industrie, is dit jaar gekozen om ook andere vakprofessionals uit de marketing- en communicatiesector een kans te geven om een plek te bemachtigen in één van de vakjury’s. In totaal worden er drie verschillende vakjury’s samengesteld: Talent, Campagne en Solutions. Iedere jury bestaat uit maximaal zeven personen die samen een goede afspiegeling van de markt vormen. Diversiteit is hierin ook een criteria welke we meenemen in de samenstelling van de jury.

We verwachten dat de tijdsinvestering ongeveer 20 uur bedraagt om jouw rol als jurylid te vervullen. Dat bestaat uit het bijwonen van een kick-off meeting, de jurering van de cases (8 tot 14 uur) en een evaluatie meeting.  Houd er ook rekening mee dat het beoordelingsproces plaats zal vinden tussen 13 april en 15 mei.

Ben je beschikbaar in deze periode en wil je dit jaar deel uitmaken van de Programmatic Awards jury? Wacht dan niet langer en meld je aan via onderstaand formulier. Denk je dat je collega een goede aanvulling zou zijn voor de jury? Stuur deze link dan vooral door! 

Aanmelden Jury 2023

Vul onderstaand formulier vóór 21 februari 15:00 in en we nemen contact met je op!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!