AMMA Awards 2024 open voor inzending

Woensdag 10 januari 2024, Amsterdam – Welk merk, media-exploitant of -bureau verdient er dit jaar een AMMA? Al 23 jaar zijn de Annual of Master in Media Awards (afgekort: AMMA Awards) dé mediaprijzen voor de beste campagnes, opvallendste concepten en grootste talenten. Deze week is de inzendmodule geopend. Ga naar de AMMA website voor meer informatie >>

Categorieën en domeinen

Dit jaar zijn er dertien categorieën, onderverdeeld in vier domeinen: Master of Data, Master of Impact, Master of Strategy en Master of Industry. Tessa van der Starre is voorzitter van de AMMA-commissie en kijkt uit naar de inzendingen: “Met een mix van creativiteit, innovatie en ongekend talent, belooft de AMMA Awards dit jaar een onvergetelijke uitreiking te worden. We hebben in 2023 nauw samengewerkt met de juryvoorzitters en VIA om de kwaliteit te verhogen, en vooral de adverteerder & inhoud centraal te stellen. Niet alleen op de avond zelf, maar vanaf het moment van inzenden tot de uitreiking.”

Uitreiking 

De deadline voor het indienen van inzendingen is 9 februari 17:00 uur. Eind maart worden de genomineerden bekendgemaakt. De feestelijke uitreiking van de 23e editie van de AMMA Awards vindt plaats op 16 mei 2024 in het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam.

Ga naar de AMMA Website en volg de AMMA’s op LinkedIn & Instagram

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!