Ben jij het Young in Media (YIM) Talent van 2024? 

Jong talent moet gevierd worden! Ben jij (of ken jij) een young professional tussen de 18 en 30 jaar oud, met maximaal drie jaar ervaring in de media, communicatie en reclamebranche? Dan is dit je kans om de Young in Media Talent Award van 2024 in de wacht te slepen. Schrijf je in voor YIM Talent Day en maak kans op deze award, bestemd voor die ene uitblinker die op 7 maart de vakjury weet te verrassen.

AMMA awards 

De Young in Media (YIM) Talent van het Jaar Award is onderdeel van de bekende AMMA Awards en niet zomaar een prijs; het is een springplank naar een glorieuze, volgende fase van een mediacarrière. YIM staat voor Young in Media, en dat is precies wat wij zoeken: jong, creatief en grensverleggend talent. 

WIE KAN DEELNEMEN?

Elke organisatie kan maximaal twee talenten voordragen. De talenten mogen maximaal 30 jaar oud zijn op het moment van de talent day en maximaal drie jaar ervaring in het mediavak (mediabureau, pr, publishers, adverteerders, reclame) hebben. 

HOE MAAK JE KANS OP DE TALENT AWARD?

Om kans te maken op de Talent Award moet je deelnemen aan de Talent Day op donderdag 7 maart 2024.Die dag ga je op het hoofdkantoor van de Omnicom Media Group een oplossing bedenken voor de uitdaging van adverteerder X. Na de briefing in de ochtend ga je individueel aan de slag met je mediaplan. In de middag presenteer je jouw briljante oplossing aan de vakjury die de case gaat beoordelen aan de hand van de volgende criteria: 

  • Creatieve en innovatieve oplossing van de briefing.
  • Goed onderbouwd, consistent mediaplan dat getuigt van strategisch inzicht.
  • Drive, enthousiasme en overtuigingskracht tijdens de presentatie.

De winnaar van de Talent Day wordt tijdens de uitreiking van de AMMA Awards op donderdag 16 mei 2024 uitgereikt in Koninklijk Theater Tuschinski.

BONUS

Alle deelnemers, ongeacht of zij wel of niet op de shortlist komen, krijgen van de jury feedback op hun plan en presentatie. Het is dus niet alleen heel leuk om mee te doen, maar ook nog eens enorm leerzaam.

VOORBEREIDEN MET PIZZA

Heb je na het lezen van dit alles koudwatervrees? Dat is niet nodig! Op donderdag 29 februari organiseren we een informele pizza-avond om je voor te bereiden op de Talent Day. Tijdens die avond kun je al je vragen stellen aan de YIM-commissie, de oud-juryvoorzitter en de winnaars van eerdere edities. 

AANMELDEN

Meld je (in overleg met je manager) aan vóór vrijdag 9 februari 17.00 uur via onderstaand formulier. We hebben slechts 30 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! De deelnamekosten bedragen € 1330,- excl. btw (voor VIA-leden) en € 1800,- excl. BTW (voor niet-VIA-leden), inclusief 2 tickets voor de AMMA-uitreiking.

Gegevens Deelnemer Yim Talent Day, donderdag 7 maart

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ

Factuurgegevens

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga naar de AMMA Website en volg de AMMA’s op LinkedIn & Instagram

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!