BRANCHEBORREL: THE WRAP-UP

Of het nou gaat om een strik om je kerstcadeau of het afronden van de jaarplanning, december staat in het teken van wrapping-up. Daarom nodigen we VIA-leden graag uit voor de allerlaatste Brancheborrel van 2022, in Capital C. 

Hèt uitgelezen moment om samen te terug te blikken op het afgelopen jaar, onder het genot van een feestelijke versnapering. Neem je gezelligste collega(‘s) mee, hef samen met ons het glas en geniet met vakgenoten.

We kijken terug op een mooi jaar waarin er een hoop is gebeurd. Begin dit jaar verwelkomden we Saskia Baneke als kersverse VIA-directeur en werd Rik Ledder onze nieuw bestuursvoorzitter. 

We mochten elkaar eindelijk weer in real life zijn tijdens onze evenementen en dat waren er een hoop! Met als highlights ADfest, Cannes, Thinking Outside The Box, Programmatic Awards en Friends of Search. 

Voor 2023 hebben we nog veel meer voor jullie in petto! We willen het bestuur, de taskforce voorzitters en leden enorm bedanken voor hun inzet afgelopen jaar. Laten we daarom op donderdag 1 december samen proosten op een geweldige afsluiting van 2022 en een mooie start van 2023.

Locatie: Capital C, amsterdam
Datum: 1 december 2022
Tijd: 17:00 – 19:00
Aanmelden is verplicht >>

De Branche Borrel wordt gesponsord door Result Recruitment.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!