Future Bosses Lunch x Cannes

De Future Bosses Lunch in Cannes was ook dit jaar weer een groot succes! Maar liefst 30 bosses en 30 jonge talenten uit de industrie verzamelden zich in de Embassy of Dutch Creativity, gevestigd in een prachtige historische Franse villa. 

We ontvingen leiders vanuit de hele breedte van onze branche en verwelkomden de talenten van RA*W, Jonge Honden, PlusPlusOne en Creative Ladder. De rosé stond koud, de tafels waren prachtig gedekt en de eerste ontmoetingen vonden plaats. Yvonne Prins, bestuurslid van VIA, opende de lunch met een speech die ons eraan herinnerde hoe belangrijk het is om juist deze groepen samen te brengen voor de toekomst van onze industrie.

Na een korte week Cannes wordt me vaak gevraagd wat me het meest heeft geïnspireerd. Het antwoord daarop is heel makkelijk: de gesprekken met alle jonge talenten. Hun blik op het vak, de drive om middels creativiteit echt het verschil te maken en de energie om dingen te willen veranderen. Daar kan geen talk tegenop.

– Monique Bergers, Managing Director N=5

De plekken werden ingenomen – aan de tafel, buiten in de voortuin of op de wat koelere eerste verdieping van de villa. Eenmaal gesetteld, gingen de gesprekken van start.  Er werd gedeeld wat ons drijft in ons vak, mooie Cannes-ervaringen en toekomstdromen.  

Driegangen later, na een hoop gepraat en gelach, sloten we deze geslaagde middag af. Op naar de volgende afspraak, kennissessie of toch maar even relaxen. Nieuwe indrukken laten landen voordat we elkaar weer zouden treffen op de oranjeborrel. Een week later genieten we nog even na van deze geslaagde lunch!

De diversiteit en inclusiviteit van de Future Bosses Lunch stemt zeer hoopvol voor de toekomst van het Nederlandse bureaulandschap – perfecte lunch, maar bovenal zeer goede gesprekken waarin de gedrevenheid van de ‘future bosses’ aangevuld werd met de ervaring van de huidige ‘bosses’

Richard Smoorenburg, Media.Monks

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!