In Memoriam: Lejo Duivenvoorde

Geschokt zijn we door het geheel onverwachte overlijden van Lejo Duivenvoorde. Lejo was een bevlogen, betrokken en zeer actief lid binnen onze vereniging. Lejo stond binnen de verschillende taskforces waar hij actief was bekend als een lieve, gepassioneerde, vriendelijke en energieke man. Zijn gedrevenheid en toewijding aan het vak zullen ons nog lange tijd bij blijven. 

Lejo kwam je overal en altijd tegen. Lejo was er vanuit zijn werk, hij was er als ondernemer, als docent en mentor of als taskforcelid. Achter die veelzijdigheid zat een man met een tomeloze energie, een grote liefde voor het vak en een lange en rijke carrière waar data altijd als rode draad doorheen liep. Het is dan ook vooral op datagebied dat hij veel voor de markt heeft betekend en zich continu inzette voor ontwikkeling, opleiding en innovatie. Met Lejo verliezen we een charmante en kleurrijke man en iemand waar je vaak afscheid van nam in de overtuiging dat je hem snel weer zou zien. 

Namens het bestuur, bureau en alle taskforce collega’s binnen VIA wensen wij de familie en nabestaanden veel sterkte toe de komende tijd.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!