Inschrijving Friends of Search Awards 2021 geopend

Op dinsdag 16 november 2021 wordt wederom het beste werk in search bekroond tijdens de Nederlandse editie van Friends of Search, die dit jaar plaatsvindt in de Kromhouthal in Amsterdam. De inschrijving voor de Beste SEO en Beste SEA (PPC) is vanaf vandaag geopend via friendsofsearch.com/nl/awards/. Early-bird tickets voor zowel de Nederlandse, als de Belgische editie van Friends of Search zijn nog beschikbaar. 

De vakjury bestaat dit jaar uit twee teams, elk bestaande uit 3 toonaangevende vakgenoten uit de searchindustrie. De SEO-jury bestaat uit Marcus Tober (Searchmetrics), Linda Hogenes (Coolblue) en Barry Adams (Polemic Digital). De SEA-jury bestaat uit Purna Virji (LinkedIn), Kate Adams (Google) en Frederick Vallaeys (Optmyzer). Bij de beoordeling van de inzendingen kijkt de jury onder meer naar strategie, innovatie, effectiviteit, resultaten, transparantie en privacyvriendelijkheid. De inschrijving sluit op 10 september. 

Vorig jaar liet Slimster andere genomineerden SKODA en Europcar achter zich in de categorie Beste SEO. Met een perfect uitgevoerde migratie wist Slimster.nl de jury te overtuigen. In de categorie Beste SEA trok Leen Bakker aan het langste eind ten koste van andere genomineerden A-Z Barbecue & Gourmet Party Service en Bol.com. Met een enorme verscheidenheid aan Google Ads capabilities vertaalde Leen Bakker de fysieke shopervaring naar een succesvolle online advertentiestrategie. 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!