Juryleden gezocht: Programmatic Awards 2023

Op 15 juni 2023 vindt de zevende editie plaats van de Programmatic Awards. Tijdens deze avond bieden we een podium aan de beste programmatic advertisingcases en aanstormende talenten van Nederland. 

Om hier wederom een spectaculair en kwalitatief evenement van te maken, zijn juryleden onmisbaar. Ben jij hiervoor dé perfecte kandidaat? Meld je dan nu aan. Er zijn nog een aantal plekken vrij in de jury van 2023.
 
We verwachten dat de tijdsinvestering ongeveer 20 uur bedraagt om jouw rol als jurylid te vervullen. Dat bestaat uit het bijwonen van een kick-off meeting, de jurering van de cases (8 tot 14 uur) en een evaluatie meeting.  Houd er ook rekening mee dat het beoordelingsproces plaats zal vinden tussen 13 april en 15 mei.

Ben je beschikbaar in deze periode en wil je dit jaar deel uitmaken van de Programmatic Awards jury? Wacht dan niet langer en meld je aan. Denk je dat je collega een goede aanvulling zou zijn voor de jury? Stuur deze mail dan vooral door! 

Aanmelden kan tot dinsdag 21 februari, 15:00 uur. In de week van 27 februari wordt er contact opgenomen en worden de juryleden bekend gemaakt.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!