Luister de eerste aflevering van de nieuwe podcast: VIA Industry Insights

Vol trots brengen wij vandaag de eerste aflevering van onze nieuwe podcastserie uit: de VIA Industry Insights. Deze podcastserie richt zich op de actualiteiten binnen de media-industrie en draagt bij aan kennisdeling in de markt. Elke aflevering behandelt een nieuw onderwerp en biedt een uniek inzicht door de gasten die aan tafel schuiven. De eerste aflevering van Industry Insights is vanaf vandaag te beluisteren.

In de eerste aflevering onderzoeken we de transformatie van de digitale wereld en de impact die het heeft op onze industrie. Onder leiding van Ruben Sondaar, Commercial Director Benelux bij Cavai en voorzitter van de VIA Taskforce Creative, gaan Maarten Reijgersberg en Lonneke Martens met elkaar in gesprek over Metaverses, Virtual Humans en AI.  

Maarten Reijgersberg is oprichter van het Rotterdamse bureau RauwCC en bedenker van virtuele influencer Esther Olofsson. Aan de andere kant van de tafel zit Lonneke Martens, Strategy Lead & Techfilosoof bij StudioM.  

“Voordat je gaat rennen moet je stilstaan en bewust zijn van de afslagen die je insteekt.” 

Lonneke Martens
De transformatie van de digitale wereld en de invloed op onze industrie 

In een wereld waar technologie en digitale innovaties een steeds grotere rol gaan spelen, is het belangrijk om te kijken wat voor invloed deze zullen hebben heeft op onze industrie. Wat kunnen we leren van digitale omwentelingen uit het verleden? Hoe kunnen we technologie naar onze hand zetten en kansen creëren? Wat betekent the age of AI voor ons vakgebied? Dive into the future en luister nu de eerste aflevering van VIA Industry Insights. 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!