Meld je aan voor de laatste ☕ VIA Espresso’s van het jaar

Kom samen met VIA leden op C-level om samen ongedwongen van gedachten te wisselen onder het genot van een kop koffie. Zonder agenda en in vertrouwen.

Graag nodigen wij je uit om een keer een Espresso meeting bij te wonen. Tijdens onze online Espresso meetings komen VIA leden op C-level niveau uit de marketing- en communicatiebranche samen. In een select groepje wisselen ze samen en ongedwongen van gedachten. Hieronder vind je een overzicht van de laatste sessies van dit jaar.

De groepen bestaan per keer uit maximaal 8 personen, waardoor het mogelijk is om het persoonlijk te houden. 

Onderwerpen uit het vak worden zonder agenda en in vertrouwen besproken. Een leuke manier om ervaringen uit te wisselen en elkaar te leren kennen. 

VRIJDAG 23 SEPTEMBER
Yvonne PrinS

Op 23 september host Yvonne Prins de online Espresso sessie. Yvonne is bestuurslid van VIA en Co-Leader/Managing Partner bij UM.

Aanmelden voor deze sessie kan bij Ilja Dobbe (ilja@vianederland.nl)

VRIJDAG 7 oktober
Dorine van Mullum

Op 7 oktober host Dorine van Mullum van 09:00 tot 10:00 de online Espresso sessie. Dorine is bestuurslid van VIA en Director Data Value Management bij Talpa Network.

Aanmelden voor deze sessie kan bij Ilja Dobbe (ilja@vianederland.nl)

VRIJDAG 11 November
Dick van der Lecq

Op 11 november host Dick van der Lecq van 09:00 tot 10:00 de online Espresso sessie. Dick is bestuurslid bij VIA en CEO bij DDB Unlimited. 

Aanmelden voor deze sessie kan bij Ilja Dobbe (ilja@vianederland.nl)

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!