Gezocht: Leden voor onze nieuwe taskforce Klimaat

We staan voor een belangrijke uitdaging: hoe kan onze sector een duurzaam antwoord bieden op de klimaatcrisis? Binnen VIA hebben onze leden uiteenlopende standpunten en visies over de aanpak van de klimaatcrisis. Sommigen zien het meer als de verantwoordelijkheid van de politiek, de klant of de consument. Terwijl anderen al actie hebben ondernomen. Wij bevinden ons allen in verschillende fasen van deze reis. Met de nieuwe taskforce Klimaat proberen we de gehele sector dichter bij elkaar te brengen en samen te bouwen aan een klimaatneutrale toekomst van onze branche.

Om onze missie te volbrengen, zoeken we professionals die willen deelnemen aan deze Taskforce. Als lid krijg je de kans om:

  1. Bewustwording en betrokkenheid binnen de sector te vergroten, zodat duurzaamheid een integraal onderdeel wordt van ons werk.
  2. Bij te dragen aan zelfregulering in de marcom-sector.
  3. Samen te werken met gelijkgestemde experts en professionals om best practices en concrete tips te delen in de markt.
  4. Opzetten en organiseren van initiatieven die leiden tot een klimaatneutrale samenleving.
  5. De agenda van deze nieuwe taskforce verder vorm te geven.

Wil jij je steentje bijdragen? Stuur dan uiterlijk 26 augustus een email naar info@vianederland.nl t.a.v Taskforce Voorzitter Wouter Swenneker, met je naam, functie, organisatie en een korte motivatie waarom je graag lid wil worden van de Taskforce.

Laten we samenkomen en de kracht van marketing en communicatie inzetten om positieve verandering teweeg te brengen. Een stapje voorwaarts naar een duurzame en toekomstbestendige industrie.


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!