Presentatie: Benchmark bedrijfsresultaten | 2022-2023

Op dinsdag 4 juli kwamen we samen met de deelnemende bureaus in Hotel Arena voor de presentatie van de Benchmark Bedrijfsresultaten. Een mooie gelegenheid om met de deelnemers in gesprek te gaan over onze bedrijfsresultaten. Rik Ledder opende de presentatie met een vergelijking met STRAVA en benadrukte hoe het vergelijken van gegevens ons inzicht kan geven en inspiratie kan bieden, net als bij deze populaire sport-app.

Ronald Wiegers nam ons vervolgens mee en lichtte de belangrijkste bevindingen uit het onderzoek toe. Daarna gingen we in gesprek met het panel, bestaande uit Jan Paul de Wildt (Kumpany), Esther Brouwers (Indie) en Sven Vening (dentsu creative), over stellingen als ‘Langlopende bureaucontracten zijn niet in het belang van het bureau’ en ‘Geld maakt ons vak gelukkig’. De resultaten en stellingen hebben voor interessante discussies gezorgd.

Na afloop hadden we gelukkig voldoende tijd om verder na te praten tijdens de borrel en het diner. Bedankt aan alle deelnemers, sprekers en panelleden voor hun waardevolle bijdrage aan deze inspirerende bijeenkomst en input om de volgende Benchmark nóg relevanter te maken. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en kennisdeling.

Houd je inbox in de gaten! Binnenkort vragen we de Benchmark Arbeidsvoorwaarden en Uurtarieven uit. Wil je controleren of de juiste contactpersonen bij ons geregistreerd staan? Stuur dan een berichtje naar info@vianederland.nl.

*Het Benchmark rapport wordt over twee weken met de deelnemende bureaus gedeeld.

“Ik vind de benchmarkmonitor, zeker in combinatie met de arbeidsvoorwaarden-enquête, een geweldig instrument. Je kent je eigen cijfers, maar nu ineens zie je hoe die zich verhouden tot de industrie-norm en prestaties van vergelijkbare bureaus. Dat levert veel inspiratie op om je eigen performance te verbeteren. Daarnaast is de presentatie van de cijfers een mooi moment om ervaringen uit te wisselen en suggesties te delen. Bureaus helpen elkaar daar echt. Precies zoals onze branchevereniging bedoeld is”

– Rik Ledder, voorzitter VIA en CEO TBWA\NEBOKO

Benchmark Bedrijfsresultaten | Dinsdag 4 juli | Hotel Arena, Amsterdam:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!