Programmatic Awards 2021: inzending geopend

Vanaf vandaag is het mogelijk om programmatic advertising cases en de namen van aanstormende talenten in te zenden voor de Programmatic Awards 2021. Bureaus, adverteerders, trading desks, exploitanten en ad-techpartijen die het verschil maken in de online-advertisingindustrie maken kans op een van de acht titels die dit jaar voor de vijfde keer op rij worden uitgereikt. Stuur je case voor 28 mei in op https://vianederland.nl/case-insturen-programmatic-awards/. Na die datum zal de vakjury zich over de inzendingen buigen en de shortlist samenstellen, zodat vanaf 1 juli ook het publiek zijn stem kan uitbrengen. De uiteindelijke winnaars ontvangen donderdag 16 september hun award op het grootste feest dat de Nederlandse programmatic industrie kent.

Na de vakjury is het de beurt aan het publiek

De vakjury zal vanaf 1 juli de shortlist en genomineerden bekendmaken. Net als voorgaande jaren zal na die datum aan de branche worden gevraagd als publieksjury op te treden en een stem uit te brengen op de genomineerde talenten. De categorieën van 2021 zijn:

CAMPAGNE AWARDS
TALENT AWARDS
SOLUTION AWARDS

Bereid je voor!

Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw inzending, vertellen we je op dinsdag 11 mei wat het winnen van één van de acht Programmatic Awards voor je kan betekenen en ontvang je tips & tricks om een zo goed mogelijke case neer te zetten. Zo heb jij een streepje voor, mis dit daarom niet.

Tickets zijn nu te koop

Wil je de Award Show bijwonen? Koop dan, om teleurstelling te voorkomen, nu alvast je ticket.
De organisatie verwacht dat ook dit jaar de kaarten in no time zullen zijn uitverkocht. Tickets zijn inclusief Award Show, open bar en afterparty.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!