Renée van den Oetelaar (Boomerang FT): ‘Ik heb een sterke visie op talent’

De twaalfde aflevering van Just Getting Started, de podcast voor jonge bureauleiders, is nu te beluisteren.

Aflevering 12- JUST GETTING STARTED

Renée van den Oetelaar is VIA-bestuurslid en managing director van Boomerang FT, het bureau dat zich specifiek richt op de Gen Z-doelgroep. In deze aflevering van Just Getting Started vertelt Van den Oetelaar over het leiden van een bureau als 27-jarige, de samenwerking tussen Boomerang Agency en Boomerang FT en haar benoeming tot VIA Rookie of the Year eerder dit jaar.

Met de maandelijkse podcastserie Just Getting Started, gepresenteerd door Danijel Dercksen en Lars Reimink, brengen VIA en Adformatie de nieuwe generatie bureaudirecteuren voor het voetlicht. Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema’s: personeel, poen, pitches en proces.

Eerder waren Michan Tolman (Popcorn Stories), Isabel Boerdam (Green Food Lab), Marieke Verhaar (Ovide Agency), Japie Stoppelenburg (Truus), Pieter Zijlstra (Locals Agency), Caitrína van Veen (Marble), Jasper Fraikin (FJ), Linda Franse (Fama Volat), Fabian de Jong (The Herd), Dorien Kuiken (Fitzgerald) en Robbert van Loon (Pinchhitters) te gast.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!