Saskia Baneke-Delfgaauw nieuwe directeur VIA

Amsterdam, 14 december 2021 – Saskia Baneke-Delfgaauw (40) is de nieuwe directeur van brancheplatform VIA. Met een geschiedenis bij onder meer dentsu Benelux en Incubeta heeft Baneke-Delfgaauw een brede digitale achtergrond en is daarmee de perfecte kandidaat om de dagelijkse leiding op zich te nemen van het netwerk dat de hele marketingketen verbindt en de markt vooruithelpt. Baneke-Delfgaauw neemt het stokje over van Wendy Pouw, die deze functie de afgelopen drie jaar heeft bekleed.

Baneke-Delfgaauw: “Na vijf jaar bij dentsu Benelux te hebben gewerkt, is het directeurschap van VIA een fantastische vervolgstap in mijn carrière. Ik ben trots en blij dat ik nu verder mag bouwen aan de verbindende rol die VIA heeft voor haar 260 leden. VIA is het kloppend hart van de sector, een vereniging waar experts samenkomen, elkaar uitdagen en scherpe discussies voeren. Samen met het bureau, het bestuur en de taskforces zal ik me gaan richten op de bestaande onderzoeken en evenementen verder professionaliseren en discipline overstijgende vraagstukken op de agenda blijven zetten. Op deze manier geven we invulling aan de missie van VIA om gezamenlijke, duurzame groei te realiseren voor de branche. Ik verheug me erop om de komende tijd iedereen persoonlijk te spreken en te horen wat de uitdagingen en wensen zijn van onze leden.”

 

De toekomst van VIA
VIA-voorzitter Marion Koopman is enthousiast over de aanstelling van Saskia Baneke-Delfgaauw: “We hadden het voorrecht om met een fors aantal zeer goede kandidaten te spreken voor deze functie. Toch waren wij het als bestuur er snel unaniem over eens dat Saskia dé kandidaat is voor deze functie. Vanuit haar rol bij dentsu Benelux heeft zij zeer veel kennis en ervaring opgedaan en een netwerk opgebouwd. Maar minstens zo belangrijk is de zeer positieve en doortastende houding waarmee ze in staat is zowel de mensen bij het VIA-bureau als de branche te verbinden. We kijken er als bestuur dan ook ontzettend naar uit om samen met Saskia te werken aan de toekomst van VIA.”

Saskia Baneke-Delfgaauw is bereikbaar via saskia@vianederland.nl of telefonisch via 085 – 401 08 02.


 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!