Schrijf je in voor YIM Weekend 

Het is bijna zover: YIM Weekend, het jaarlijkse hoogtepunt voor jonge mediatalenten, staat weer voor de deur. Presenteer jezelf dit weekend als een (toekomstige) expert in de media-industrie. Ben je klaar om je kennis te verdiepen, geïnspireerd te raken door prominente sprekers uit de mediawereld, deel te nemen aan boeiende cases van adverteerders én te genieten van een gezellig drankje? Meld je dan snel aan. Het weekend vindt plaats van donderdag 26 tot zaterdag 28 oktober 2023 in Hotel Blooming, Bergen.

ONTDEK YIM WEEKEND: DÉ KANS VOOR JONGE MEDIATALENTEN!

Het YIM Weekend is een evenement dat vanuit branchevereniging MWG is ontstaan en jaarlijks 50 jonge mediatalenten samenbrengt.  Tijdens YIM Weekend gaan inspirerende sprekers van verschillende bedrijven en bureaus jou klaarstomen voor het uitwerken van een actuele en toffe case die op kwaliteit, inzicht en creativiteit wordt beoordeeld. 

Dag 1: Op de eerste avond zal er naast een sneak peek van de case een diner georganiseerd worden waarbij je samen met je groepje verschillende media professionals kan leren kennen. Daarnaast ook de perfecte gelegenheid om je groepje te spreken. 
Dag 2: We hopen we dat je niet te brak bent, want deze dag zit vol informatie. In de ochtend delen verschillende sprekers uit de media- en creatieve wereld hun kennis en ervaring en geven je tips & tricks om tot een succesvol mediaplan te komen. Geïnspireerd en geïnformeerd hebben jij en je groepje daarna een aantal uur de tijd om de case uit te werken en op te leveren bij de jury. Daarna, PARTY! 
Dag 3: Deze ochtend presenteren jullie “fris en fruitig” de case aan een ervaren jury en de adverteerder. Na een halve finale en de grand finale worden de winnaars van YIM Weekend 2023 gekozen.

Kortom: hier wil je bij zijn. Trek je manager aan zijn of haar mouw en meld je aan voor het YIM Weekend op 26 – 28 oktober 2023. Wees er dan snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Mochten meer van jouw collega’s het YIM weekend ook willen bijwonen, laat het ons dan weten via info@vianederland.nl.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
  • VIA-leden
  • Voor junioren onder de 30 jaar
  • Data: 26-28 oktober 2023
  • Locatie: Hotel Blooming in Bergen
  • Kosten: €650 excl. BTW
  • Duur: Van donderdag 17:00 tot en met zaterdag 12:00
  • Maximaal 50 deelnemers
  • Maximaal 2 deelnemers per bedrijf, met een wachtlijst voor eventuele open plekken

Schrijf je snel in via onderstaand formulier, want dit is dé kans om jouw mediacarrière naar een hoger niveau te tillen tijdens het YIM Weekend!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!