• VIA en MWG organiseren Future Bosses lunch tijdens reclamefestival in Zeewolde
  • Ook Orange Lions, DuPho, Dutch Digital Design, IAA Dutch Chapter, Jonge Honden, MWG, RA*W, VIA en YIM sluiten zich aan· 


Future Bosses lunch op Embassy of Dutch Creativity tijdens Cannes 2019. Foto: Jelmer de Haas

Amsterdam/Zeewolde
PHNX FST – het reclamefestival van donderdag 8 juli tot en met zaterdag 10 juli – kan rekenen op een uitdijende schare aan partners en ondersteuners. Diverse vak- en branche-organisaties sluiten zich aan bij het initiatief in Zeewolde. Partijen zoals Orange Lions, DuPho, Dutch Digital Design, IAA Dutch Chapter, Jonge Honden, MWG, RA*W, VIA en YIM tekenen voor een inhoudelijke bijdrage.

VIA en MWG organiseren dit jaar ook de Future Bosses lunch in Zeewolde. De Future Bosses lunch is normaal gesproken in Cannes dé plek waar aanstormend talent bureaudirecteuren kan ontmoeten. Aangezien het fysieke festival in Cannes niet doorgaat, vindt de lunch nu plaats tijdens PHNX FST in Zeewolde. Hiermee lijkt PHNX FST steeds meer op een vervanger van het festival aan de Franse zuidkust.

Talmon Kochheim, namens VIA: “Fijn dat bureaudirecteuren en talent dit jaar weer op een informele manier met elkaar aan tafel kunnen. Als we niet naar Cannes kunnen, dan brengen we dit jaar het Cannes-gevoel gewoon naar Zeewolde.”

“Glamping-bubbel” met vakgenoten
Belangrijkste doelstelling van het meerdaagse festival is om vakgenoten elkaar weer te laten ontmoeten. Na een jaar lang online te zijn geweest, is er duidelijk een behoefte om elkaar weer op een veilige manier ontmoeten. 

Cees Polman, namens MWG:“Je merkt dat mensen het zat zijn om elkaar online via een scherm te zien. Veel vakgenoten willen elkaar weer in het echt ontmoeten. Daarom organiseren we de Future Bosses lunch dit jaar op camping De Parel in Zeewolde als een mooie vervanger van de lunch in Cannes.”


Hybride festival 
PHNX FST is een hybride festival dat zowel offline als online zal plaatsvinden als onderdeel van de internationale PHNX Award competitie. Het campingterrein wordt ook letterlijk een bubbel, want alle aanwezigen van PHNX FST zullen voor aankomst een coronatest moeten doen. Alleen mensen met een negatief testresultaat worden toegelaten tot het evenement. Naast de toegangstest en het feit dat de meeste activiteiten in de open lucht plaatsvinden, zullen op het festivalterrein zelf de vereiste maatregelen zijn getroffen.

Diverse pakketten beschikbaar
PHNX FST vindt plaats van donderdag 8 juli tot en met zaterdag 10 juli op camping De Parel in Zeewolde. Voor het meerdaagse festival zijn verschillende pakketten beschikbaar. Zo zijn er diverse comfortabele cabines en safaritenten te huur, maar is het ook mogelijk om zelf een tent of een camper te regelen. Voor mensen die een dag willen langskomen zijn dagpassen beschikbaar. Meer informatie is te vinden op de website: https://phnx-fst.com/

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!