Terugblik 2021

Met nog een week aan decemberdagen op de kalender komt het einde van 2021 in zicht. Een mooi moment voor VIA om terug te blikken op het afgelopen jaar. 

Nieuwe leden, initiatieven en taskforces, maar ook nieuwe collega’s en een nieuw kantoor aan het Weesperplein. Daartegenover staan gewaardeerde tradities, bekende gezichten en vertrouwde vakgenoten. Het was een jaar waarin we jullie minder vaak fysiek gezien hebben dan we hadden gehoopt, maar waarin we gelukkig ook hoogtepunten face-to-face hebben kunnen vieren. De taskforces hebben gezorgd voor kennis, tips, tricks en trends uit de markt. Tijdens espresso’s en virtual network sessies kwamen leden dichter bij elkaar. Future Bosses Lunches en Kickstart colleges verbonden studenten en talenten aan ons vak. 

We zijn trots op wat we dit jaar met elkaar hebben bereikt en we gaan met volle vertrouwen het nieuwe jaar in. Tussen 27 en 31 december is het VIA-bureau gesloten. Per maandag 3 januari zijn we weer bereikbaar via de gebruikelijke kanalen. We wensen iedereen fijne (feest)dagen toe en zien jullie graag terug in 2022!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!