TERUGBLIK: Algemene ledenvergadering (ALV) 2022

Op 30 maart vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van VIA plaats. We hebben teruggeblikt op het afgelopen jaar maar vooral ook voorruit gekeken naar de toekomst en de belangrijkste thema’s die hier een rol in gaan spelen: Onze mensen, de kracht van creativiteit, de toekomst van ons vak, data & privacy en media & commerce. Daarnaast werden de aanwezige leden op de hoogte gebracht van hoe de vereniging ervoor staat. Er werd gestemd op de jaarrekening van 2021, de begroting van 2022 en op de benoeming van de nieuwe bestuursvoorzitter. Dat betekent dat we tijdens de ALV afscheid hebben genomen van Marion Koopman die na een periode van vierenhalf jaar werd gedechargeerd van haar voorzitterschap. Rik Ledder (TBWA\NEBOKO) werd benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter.

De gedrevenheid van Ledder om platformen en technieken met elkaar te verbinden sluit volgens hem goed aan bij de plannen van VIA. Rik Ledder: ‘Onze sector draait om groei. Maar groei bevat meer componenten dan alleen de economische. In VIA komen alle competenties samen om merken, mensen en de maatschappij verder te ontwikkelen. Of het nu verstand van media, interesse in technologie of talent voor het idee is.’

Wil jij meer informatie over de alv of nog nagenieten ?

Was je niet aanwezig bij de Algemene Ledenvergadering, maar wil je toch volledig op de hoogte zijn van wat er is besproken? Download hier de notulen en de presentatie. Ben je benieuwd naar hoe de middag was verlopen of wil je de middag herbeleven? Klik dan hieronder voor de foto’s? Of wil je de middag herbeleven? Klik hieronder voor de foto’s.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!