Update over Marketing & Effie Live!

Het zijn tijden waarin veel flexibiliteit van ons gevraagd wordt, dat geldt voor zowel de organisatie als de bezoekers. Lees hier over het aangepaste programma van Marketing Effie Live!

Afgelopen vrijdag zijn de nieuwe maatregelen duidelijk geworden die minimaal de komende drie weken zullen gelden. Een lichtpuntje is dat zakelijke bijeenkomsten, zoals Marketing & Effie Live! dinsdag 16 november in Theater Amsterdam, nog steeds toegestaan zijn.

Marketing Live!

De aanvangstijd van MarketingLive! is ongewijzigd: we ontvangen je graag vanaf 09.30 uur. Om 10.00 uur start het programma in het theater. Het volledige programma vind je hier.

Effie Awards

Omdat de verplichte eindtijd voor evenementen 18:00 uur is, hebben we de beslissing moeten nemen om de Effie Awards te vervroegen en in afgeslankte vorm te organiseren. De aanvangstijd is vervroegd naar 15.30 uur. Om 16.15 uur gaat de zaal open en stipt om 16:30 uur start het programma in het theater. De Effie show is om 18:00 uur afgelopen. Het volledige programma zal in de theaterzaal plaatsvinden waar stoelen zijn toegewezen per gezelschap. Meer informatie vind je hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!