VIA Industry Insights #3 – Synergie in media types: Digital Audio & DOOH

Duik dieper in de wereld van online buying methods in de derde aflevering van VIA Industry Insights. Ontdek de verschillen, uitdagingen en toekomstvisie van Digital Out-of-Home (DOOH) en Digital Audio. CEO Radjen van Wilsem (CS Digital) en Sales Director Edwin Koeners (Audiohuis) delen hun inzichten, bespreken synergiën tussen de twee kanalen en de obstakels voor verdere groei en innovatie.

In de derde aflevering van VIA Industry Insights duikt ⁠⁠Tim Claassen⁠⁠⁠ (Havas Lemz) dieper in de wereld van online buying methods, met een specifieke focus op de ontwikkelingen binnen Digital Out-of-Home (DOOH) en Digital Audio.

Aan tafel schuiven VIA taskforcevoorzitters ⁠Radjen van Wilsem⁠⁠⁠ (CEO CS Digital) en ⁠⁠⁠Edwin Koeners ⁠⁠⁠(Sales Director Audiohuis). Samen onderzoeken ze de verschillen en overeenkomsten tussen de twee mediavormen, de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd en hun toekomstvisie. Een boeiende discussie die zowel marketeers als adverteerders zal inspireren en informeren. 

In de rubriek ‘De Frisse Blik’ hoor je Dick van der Lecq. Van der Lecq was lange tijd directeur bij Etcetera, sinds 2020 CEO van DDB Unlimited en leidde vanaf eind vorig jaar – samen met Sander Volten – het samengaan met 180.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!