VIA Legend Diner 2021

Vorige week vond het traditionele Legend Diner plaats onder de glazen koepel van Capital C in Amsterdam. In een zaal met 80 mede bureaudirecteuren werd Ralph Wisbrun verkozen tot VIA Legend. Nieuw dit jaar is de benoeming van Today’s Legend aan Darre van Dijk van TBWA\NEBOKO. De nieuwe Next Legend is Charley Peereboom van We Are Blossom.

Ralph Wisbrun als Legend

Ralph is een iemand met een feilloos gevoel voor kansen. En heeft klanten en zijn eigen bedrijf hiermee decennialang de weg gewezen. Combineer dit talent met zijn uithoudingsvermogen, en je hebt een ware legend!

Today’s Legend:
Darre van Dijk

Deze legend is heel duidelijk de meest onderscheidende persoon van dit jaar in ons vak. Dit jaar was totale eensgezindheid over wie deze prijs voor het eerst moest krijgen. Darre heeft al grote ervaring maar kan daarin nog steeds zeer verbindend en tegelijkertijd polariserend zijn.

Altijd met één been in de creatieve wereld maar weet ook zeer goed wat er speelt in de boardroom van zijn klanten daaraan toegevoegd zijn affiniteit met muziek maakt hem uniek.

Next Legend: Charley Peereboom

Charley Peereboom is Manager of operations van We Are Blossom.
Naast een enorme drive en liefde voor het vak heeft Charley ook mooie ideeën over het verbinden van zowel mensen als maatschappij. Zij is daarom verkozen tot Next Legend en mag het komend jaar zitting nemen in het VIA-bestuur.
Met de verkiezing van de Next Legend wil VIA het belang van de ontwikkeling van jong talent in het vak onderstrepen.


Nog niet uitgekeken?

Benieuwd naar de avond of wil je net als wij nog even nagenieten? Klik hieronder voor de foto’s.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!