Wie wint het Gouden koffiekopje 2023?

In 2022 waagden Titus van Dijk, Patritia Pahladsingh, Ruben Scheurs en Frank Volmer zich tijdens Koffiedik Kijken aan voorspellingen voor 2022. Wie had het bij het juiste eind en wint dit jaar het Gouden Koffiekopje? Op 12 januari 2023 maken we tijdens Koffiedik Kijken de winnaar bekend. Bekijk hun voorspellingen hier terug:  

Patritia Pahladsingh 

Patritia is al ruim twintig jaar werkzaam in de reclame- en communicatiebranche en sinds 2019 managing director bij TBWA\Neboko.

Titus van Dijk

Titus is een podcastliefhebber van het eerste uur. In 2018 stopte hij met zijn baan als strategie consultant bij Associate om zich op zijn eigen podcastbedrijf te storten, dat tegenwoordig bekendstaat als Tonny Media en bekende podcasts als De Zelfspodcast, Geuze & Gorgels en Marc-Marie & Aaf ontwikkelt.

Frank Volmer 

Frank is sinds 2016 directeur van de Ster en daarvoor was hij jarenlang directeur van TMG Nederland.

Ruben Schreurs 

Ruben is chief product officer bij Ebiquity. Hij kwam in deze rol terecht nadat zijn in 2017 opgerichte digitale consultancy-bedrijf Digital Decisions werd overgenomen door Ebiquity. Hij weet alles van de wereld van tech, digitale media en alle geldstromen die erachter zitten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!