PROGRAMMATIC AWARDS 2021 | 16 september

De Programmatic Awards zijn in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een begrip in de online advertisingindustrie. Met de Programmatic Awards bieden we een podium aan de beste programmatic advertisingcases en aanstormende talenten van Nederland. Na vier succesvolle edities komen we voor het lustrumjaar met een vernieuwde opzet. Naast een update van twee categorieën konden dit jaar voor de eerste keer programmatic professionals uit de markt zich aanmelden voor een plek in een van de vakjury’s.

Belangrijk
In het kader van de Coronarichtlijnen ziet de avond er dit jaar anders uit dan je gewend bent. De veiligheid van onze bezoekers gaat uiteraard voorop. Met Testen voor Toegang kunnen we de huidige 1,5 metermaatregel loslaten en de uitreiking bijwonen met 148 personen op basis van vaste zitplaatsen. Op deze manier kunnen we de uitreiking live door laten gaan. Het is daarom bij de Programmatic Awards 2021 verplicht om naast een geldig ticket en legitimatiebewijs, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Dit kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag. In geval van het laatste kunnen bezoekers een gratis testafspraak inplannen via testenvoortoegang.org. Dit kan een testlocatie dichtbij jouw woonadres zijn. Na afname van de test ontvang je binnen een uur de uitslag en op vertoon van een negatieve testbewijs krijg je vervolgens toegang tot de zaal. Je test mag maximaal 24 uur oud zijn. Vragen of opmerkingen? Stuur een bericht naar info@vianederland.nl 

TERUGBLIK

De Programmatic Awards worden georganiseerd voor iedereen die in meer of mindere mate betrokken is bij programmatic trading of advertising binnen zijn of haar bedrijf.

In september 2020 reikte we in een speciale online uitzending de prijzen uit voor de beste programmatic campagnes en solutions en de grootste aanstormende talenten in de digitale industrie.

Onze sponsoren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!