Programmatic Awards 2023

De afgelopen jaren zijn de Programmatic Awards uitgegroeid tot een begrip in de online advertisingindustrie. De Programmatic Awards worden georganiseerd voor iedereen die in meer of mindere mate betrokken is bij programmatic trading of advertising. Dit jaar vindt de Programmatic Awards plaats op donderdag 15 juni. Tijdens deze avond bieden we een podium aan de beste programmatic advertisingcases en aanstormende talenten van Nederland.

Case insturen
Vanaf 9 maart is het mogelijk om je case in te sturen voor de Programmatic Awards 2023. Ben of ken jij hét talent van de programmatic-advertisingindustrie? Werk je bij een bureau, adverteerder, trading desk, exploitant of ad-tech partij en heb je een campagne waarin programmatic een leidende rol speelde in het behalen van succes? Dan is dit je kans om je talent of campagne aan te melden voor één van de negen awards. Aan welke voorwaarden je inschrijving moet voldoen kan je binnenkort hier vinden. Heb je alle informatie verzameld? Dan kun je aan de slag!

Aan de slag gaan
Download hier de inzendformulieren. Vul ze in en vervolgens kun je ze weer uploaden op de website om je inzending te voltooien.


TERUGBLIK

Benieuwd hoe de uitreiking van de Programmatic Awards er afgelopen jaar aan toe ging? Bekijk hiernaast de aftermovie. Daarnaast kun je hieronder klikken om de winnaars van afgelopen jaren te bekijken.

Onze sponsoren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!