dit zijn de genomineerde talents voor de programmatic awards 2022

het stemformulier is gesloten

categorie CAMPAIGN MANAGER:

Michelle van Andel – Merkle Nederland

Michelle is van onschatbare waarde voor Merkle. Ze is gespecialiseerd in search en display marketing en verantwoordelijk voor marketplaces in het display team. Hierdoor kan ze klanten goed advies geven over de gehele breedte van digital marketing. Ze is op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en test deze. Alle projecten pakt ze op met een glimlach en ze staat klaar voor collega’s en klanten.

Harry Homeyer – GroupM.MediaCom

Wat Harry bijzonder maakt, is zijn oog voor kansen, zijn drive om te innoveren, en zijn volhardende houding om zijn ideeën om te zetten in realiteit. Hij is proactief, nauwkeurig, en denkt altijd mee met de klant. Harry is dé kartrekker van onze Gaming propositie en de propositie voor GDPR proof adverteren op jonge doelgroepen. Met zijn vakkundigheid en flair overtuigt Harry CEO voor CEO, en klant voor klant waarom zijn innoverende oplossingen relevant zijn voor al onze klanten

Sijmon Wals – Adcombi

Er zijn niet veel mensen die zowel de taal van de klanten en de bureaus, als de technische taal van de markt spreken. Sijmon wel, en dat is extra handig aangezien we allemaal weten dat binnen programmatic niet altijd 1 persoon of 1 afdeling betrokken is. Met zijn ‘talenknobbel’ beantwoordt Sijmon alle vragen, van campagnevragen tot technische API- en developmentvragen. Hij bedenkt de oplossing en voert deze technisch ook nog zelf door. Die combinatie is in onze optiek goud waard. In tafelvoetbal daarentegen is hij beduidend minder goed.

categorie rising star:

Dolores Eggink – Dentsu Benelux

Dolores is enthousiast over elke strategie die ze uitrolt voor haar klanten. De combinatie van haar ijzersterke analyses en rustige manier van communiceren maakt dat je niet om haar adviezen heen kan. Ze loopt vooruit qua kennis en kunde en is erg gemotiveerd om alles uit zichzelf te halen. Ze heeft duidelijk voor ogen wat ze weet, wil en wat ze nog wil weten. Daarnaast werkt iedereen graag met haar samen, is haar lach aanstekelijk en heeft ze een hart van goud.

Femke Sougé –  Merkle Nederland

Femke onderscheidt zich in haar pro-activiteit en leergierigheid. Haar communicatie is erg fijn en ze is organisatorisch uitzonderlijk goed. Omdat ze haar data & tech kennis met haar online marketing kennis combineert, kan zij aan complexe campagnes werken. Ze lijkt al veel langer bij Merkle te werken dan ze werkelijk doet. Het is overduidelijk dat ze wil doorgroeien in de online marketing wereld.

Amber van Eersel – Greenhouse.Mindshare

Amber brengt display naar een hoger level. Ze test in haar campagnes topics die bijdragen aan brede programmatic kennis binnen GroupM en deelt dit in kennissessies met haar klanten. Ze straalt als ze vertelt over display. Met passie deelt ze kennis proactief binnen teams en specialisten van elk niveau komen bij haar met vragen. Amber is een verbinder tussen mensen, craft en externe partijen!

categorie sales evangelist:

Kirsten Imrie – Amazon Ads

Kirsten is van essentiële waarde geweest voor de lancering van de Amazon DSP in NL dankzij haar ervaring in Canada. Haar kennis en drive maakte het mogelijk dat ons team in de beginfase vóór livegang van de Amazon DSP roadshows bij alle big6 agency groepen konden geven en 2 grote adverteerders als launch-partner wisten te unlocken. Daarbij heeft zij inmiddels een sterk netwerk uitgebouwd binnen haar agencies en ziet men haar als dé Amazon programmatic strategic partner.

Kevin Vriend – DPG Media B.V.

Kevin is een vlotte verschijning die succesvol alle facetten van Account Management toepast in een programmatic omgeving. Hij onderscheidt zich door zijn pro-activiteit en planmatigheid. Van gesprekken tot inspiratiesessies tot het werken op locatie. Kevin bouwt relaties gedreven door zijn passie, inhoud en service. Een terechte kandidaat op de shortlist als Sales Evangelist 2022!

Mink Zwolsman – Global Media & Entertainment

Mink heeft Programmatic evangelie in zijn bloed. Met zijn brede kennis van Programmatic (DOOH) is hij onderdeel van de VIA DOOH Taskforce en binnen Global verantwoordelijk voor de gehele Programmatic flow. Verfrissend is dat hij zich focust op de groei van de gehele (P)DOOH markt, niet alleen die van Global. Zijn inzet reflecteert dan ook in de jaarlijkse groei van de markt. Zijn kracht ligt in de passie die hij heeft voor het vak en zijn kennis en ervaring die hij graag deelt.

stemformulier is gesloten

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!