Future Bosses Lunch

vrijdag 12 april 2024

Een kijkje in de keuken bij een toonaangevend bureau

Klaar om je honger naar kennis te stillen? Bij de Future Bosses Lunch smelten studentenambities en directeurswijsheid samen. Dit is niet zomaar een lunch; dit is het startpunt van veelbelovende carrières, een broedplaats van frisse inzichten, én de plek waar de toekomstige leiderschapsscène vorm krijgt. Schuif je aan?

DIT STAAT ER OP HET MENU

Tijdens de Future Bosses Lunch krijg je een uniek kijkje in de keuken bij een vooraanstaand bureau. Samen met een kleine groep andere studenten leer je meer over het bedrijf, het vak en de branche. Naast een heerlijke lunch geniet je van een rondleiding, interactieve discussies en de mogelijkheid om jouw vragen direct te stellen aan de baas.

OP 12 APRIL VINDT DE FUTURE BOSSES LUNCH PLAATS OP TWEE LOCATIES:

 • Publicis Groupe (this event will be in english)
  Wij zijn Publicis Groupe, één van de grootste reclame- en communicatieadviesbedrijven ter wereld. Bij ons vind je al onze expertises onder één dak. Van commerce, data, media, creatie, pr, influencing tot productie: you name it, we got it. Vanuit deze verschillende expertises geven we onze klanten toegang tot alle kennis, data en tools die zij nodig hebben. Creativiteit maakt hierbij het onderscheid, technologie en intelligentie het succes. Samen met social agency Boomerang en Le Pub worden vanuit creativiteit, data en merkbeleving succesvolle (inter)nationale campagnes ontwikkeld.

  Je zal tijdens de lunch aan tafel gaan met:
  Marc Verschoor – Chief Executive Officer
  Natasja Elmont – Head of Investment (PMX)
  Rico de Lange – Executive Creative Director
  Jordi van de Bovenkamp – Executive Creative Director

  Adres
  Publicis Groupe Nederland
  Wilgenweg 12a
  1031 HV Amsterdam
  Website: https://publicisgroupe.nl/

  Aanmelden bij Publicis Groupe

 

 

 • Maxlead
  Maxlead is onderdeel van Abovo Maxlead, het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. Als strategisch online marketing partner helpt Maxlead klanten met het genereren van leads en sales, zowel in Nederland als internationaal. Met ruim 80 consultants wordt er dagelijks vanuit Oegstgeest gewerkt voor klanten als Basic-Fit, Accell Group, Carglass, Webfleet en Marktplaats. In 2018 en 2019 werd Maxlead uitgeroepen tot beste online marketing bureau in het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling.

  De studenten gaan aan tafel met CEO Willem-Albert Bol.

  Locatie Maxlead
  Wilhelminapark 17
  2342 AD Oegstgeest
  071 542 53 06
  [email protected]

  Aanmelden bij Maxlead

 

BELANGRIJK!

 • Kies zorgvuldig: Meld je aan bij één bedrijf – tenzij je jezelf kunt klonen natuurlijk!
 • Locatie: De lunch vindt plaats bij het bureau waar je je hebt aangemeld. Let dus goed op.
 • Beperkte plaatsen: Schrijf je snel in want de plekken zijn gelimiteerd. We reserveren een exclusieve plek voor jou, dus probeer alsjeblieft niet op het laatste moment af te zeggen.
 • Eerlijke kans voor iedereen: Ben je al een keer naar de Future Bosses Lunch geweest? Leuk dat je weer wilt komen! Maar we plaatsen je nog wel even op de reservelijst, zodat nieuwe studenten ook een kans krijgen.
 • Annuleren: Kun je toch niet? Annuleer dan je ticket of mail naar [email protected]. Dit kan kosteloos tot 48 uur voor het event. Iemand anders in jouw plaats sturen mag natuurlijk ook.
 • No-show fee: Let op! Meld je je niet tijdig (48 uur van tevoren) af of kom je niet opdagen, dan brengen we een no-show fee van € 15,- in rekening. Zonder jou is de show niet compleet.

Program