#3 Connecting the D-OTS - State of the market

donderdag 29 februari 2024

 

Update jezelf over de evolutie in DOOH

Out of Home heeft zich in de afgelopen jaren met name in de digitale variant, DOOH, sterk ontwikkeld naast online. Het medium is selectief in te kopen in combinatie met online en kan data of trigger based campagnes uitvoeren met gecombineerde rapportages.

Tijd om je te laten inspireren door sterke succes cases uit de markt.

 

LINE UP

Door middel van ervaren deskundigen als sprekers, blikken we terug op de evolutie na COVID. Verschillende merken nemen je mee langs hun succesformule, maar vertellen je ook vooral wat minder heeft gewerkt. Tenslotte blikken we vooruit met een aantal specialisten uit de markt en doen we een aantal gewaagde voorspelling voor 2024.

 

BREAKOUT SESSIES

Om snel je kennis bij te spijkeren zullen we je via breakout sessies de gelegenheid geven zelf diverse "kennis paden" te volgen.

We zien je heel graag op woensdag 13 december in Hoofddorp om 14:30 uur.

 

PARKEREN

Parkeren is mogelijk aan P+R Hoofdoorp,

Scorpius 131, 2132LR Hoofdoorp.

 

Meer informatie volgt.

Voor dit event is er voor VIA-leden een beperkt aantal gratis kaarten (1-3) per bedrijf, afhankelijk van de contributiecategorie. Wanneer er meer tickets besteld zijn, sturen we een mail en zetten we de andere aanmeldingen op een wachtlijst.

 

No-show fee

Wij hanteren een no-show fee* van € 50,-. We willen je daarom vragen wanneer je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, je af te melden.

*Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar [email protected]. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement.

Als je dit evenement bezoekt ga je akkoord met onze Gedragscode Events.