Over VIA

VIA is hét netwerk dat de hele marketingketen verbindt en samen met de in totaal 300 leden de markt vooruithelpt en verbindt. Een netwerk waarin plaats is voor data, media, creatie en technologie en voor iedereen in de branche. Van CEO’s tot starters en van professionals werkzaam bij adverteerders, media-, reclame- en communicatiebureaus en ad-techplatformen tot exploitanten en uitgevers. We delen kennis en inzichten om te helpen, elkaar te verrijken en te verbinden. En – minstens zo belangrijk – we delen onze successen en vieren het vak in al zijn facetten. Maar één ambitie staat bij VIA bovenaan. Samen groeien, als individu, als bedrijf en als vak. VIA is onderdeel van EACA en IAB netwerk.

 

Lifetime membership 

VIA is er voor studenten, die door de Future Bosses Lunch kennismaken onze industrie. VIA is er voor de juniors die zich tijdens Kickstart verdiepen in alle facetten van het vak. We zijn er voor de younsters in media, de professionals die zich verenigen in taskforces, de strategen en de startende ondernemers. We geven doorgewinterde professionals een platform om hun expertise in te zetten binnen vakjury's en we bieden diverse podia aan inspirerende sprekers en uitmuntend werk. En ten slotte, is VIA er voor de legends die een onuitwisbare invloed op het reclamevak hebben gehad.

Missie

Wij geloven dat samenwerken de toekomst is. Door kennis en inzichten te delen helpen en verrijken we elkaar, we zorgen voor meer verbinding. En – minstens zo belangrijk – we delen onze successen en vieren het vak in al zijn facetten. Maar één ambitie staat bij VIA bovenaan. Samen groeien, als individu, als bedrijf en als vak. 

 

 

Visie

VIA is een branchevereniging die breder kijkt, denkt en werkt. Die groots durft te denken, buiten de gebaande paden treedt, die het lef heeft om oude patronen te doorbreken en bewust keuzes maakt om haar visie en netwerk te verbreden. Een netwerk waarin plaats is voor data, media, creatie en technologie en voor iedereen in de branche. Van CEO’s tot starters en van professionals werkzaam bij adverteerders, media-, reclame- en communicatiebureaus en ad-techplatformen tot exploitanten en uitgevers.