State of the Industry

donderdag 25 april 2024

Tijdens de ‘State of the Industry’ inspiratiesessies brengen we bureauleiders bij elkaar om kennis te delen en met elkaar in gesprek te gaan over verschillende thema’s die ze momenteel bezighouden, zoals M&A, finance, personeel, cultuur, acquisitie etc. Lees hier een interview met initiatiefnemer Brian Hirman over State of the Industry. >>

Over dit Evenement

In de eerste drie edities van State of the Industry zijn de volgende thema’s aan de orde gekomen: ‘Consolidatie, fusies en overnames’, ‘Groeifinanciering’ en Internationalisering’. In de komende -en dus vierde editie- is het thema ‘hybride werken’.

‘Hybride werken. Een zegen of een vloek (of een beetje van beiden)?’

Na de covidperiode is thuiswerken het nieuwe normaal geworden. Veel bureaus propageren het hybride werken: een combinatie van thuiswerken en op kantoor. Maar wat is nu de juiste balans tussen deze twee vormen? Komen de collega’s wel genoeg op kantoor en is de samenwerking wel optimaal als het op afstand is? En is thuiswerken heel erg efficiënt of juist niet?

Aan het woord komen bureauleiders met elk een eigen visie op dit thema. Er is voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen te delen en vragen te stellen.

Voor wie? Bureauleiders die lid zijn van VIA en zich willen laten inspireren over de belangrijkste thema’s die komen kijken bij de aansturing en verdere ontwikkeling van het bureau.

Sprekers

Wendy Pouw - Publicis Groupe

Eddy Salfischberger - Alfred

Stéphanie Legué - DEPT®

Esther Brouwer - INDIE

Programma

15.00 – 15.30: Ontvangst

15.30 – 15.45: Welkomstwoord en Sentimeter

15.45 – 16.45: Introductie panelleden

16.45 – 17.30 : Panelgesprek (stellingen en Q&A)

17.30 uur: Borrel

Dit event is alleen voor VIA-leden en er is 1 toegangsbewijs per bedrijf beschikbaar. Wanneer er meer tickets besteld zijn, sturen we een mail en zetten we de andere aanmeldingen op de wachtlijst.

 

Tickets