YIMTalks - workshop presenteren

woensdag 19 juni 2024

YIMTalks zijn verdiepende sessies over een specifiek onderwerp. Voor jonge mediatalenten die net zijn begonnen! 

Op 19 juni staat YIMTalks in het teken van presenteren/pitchen. Tijdens deze sessie worden niet alleen de basics van een onderwerp besproken maar kunnen we echt de diepte in over presenteren/pitchen.

We beginnen de sessie met de theorie inclusief tips en tricks om nog beter te worden in presenteren en pitchen. Daarna zullen we door middel van een workshop de theorie in de praktijk brengen.

Tijdens de avond worden de pizza’s en de borrel verzorgd door Teads.
Heb je allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten!

Datum: 19 juni 2024
Tijd: 16.45 – 21.00
Locatie: Teads
Danzigerkade 15B,
Unit 5D&5E
1013 AP Amsterdam

Voor wie?
Voor dit event zijn er voor VIA-leden maximaal 40 gratis kaarten beschikbaar. Het event is voor de YIM doelgroep, starters in de media.

Wanneer er meer tickets besteld zijn, sturen we een mail en zetten we de andere aanmeldingen op een wachtlijst. Per bedrijf is het limiet aan tickets = 4, daarna worden de deelnemers op de wachtlijst geplaatst.

Programma

16.45u - Inloop

17.00u - Start YIMTalks workshop door Roos Simons inclusief Pizza als diner

20.00u - Borrel

21.00u - Einde/ruimte voor uitloop

 

Spreker: Roos Simmons – trainer, coach, presenter/host:

"Harder gaan door stil te staan. Verschil maken! Mijn hart gaat sneller kloppen van goeie ideeën, creatieve oplossingen, inspiratiesessies en trainingen, van het motiveren van individuen en teams, van het beter maken van processen en output, van het verbinden van mensen, van reflecteren en feedback geven en uiteraard van het samen “winnen” van pitches en groei realiseren voor klanten."